Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    All You Need Is Love op 100 Procent NL

    De populaire tv-show All You Need Is Love maakt nu ook de stap naar de radio. Eenmalig presenteert Robert ten Brink op 100%NL op Valentijnsdag de radiovariant van het liefdesprogramma.
    Jarco Kriek
    14 februari 2014
    comments 0
    All You Need Is Love op 100 Procent NL
    Foto: ANP
    De populaire tv-show All You Need Is Love maakt nu ook de stap naar de radio. Eenmalig presenteert Robert ten Brink op 100%NL op Valentijnsdag de radiovariant van het liefdesprogramma.

    Robert ten Brink schuift vrijdag 14 februari van 16.00 tot 18.00 uur achter de 100%NL mengtafel. In het programma zijn de mooiste liefdesverhalen en romantische muziek te beluisteren. Ook spreekt Robert de hele dag persoonlijke Valentijnsboodschappen van luisteraars in. De radiovariant van All You Need Is Love maakt onderdeel van de 100%NL Valentijnsdag uit waarbij de luisteraars met romantische diners en weekendjes weg worden verwend.

    Radiozenders in Valentijnsstemming 

    Ook andere radiozenders in Nederland zijn in Valentijnsstemming. Op Sky Radio is de gehele dag de Valentijn Top 101 te beluisteren. Op Radio 6 Soul and Jazz kan de luisteraar de hele dag verzoekplaten aanvragen.
    100%NL100PNLAll You Need Is LoveRTL 4RTL4Robert ten BrinkValentijnValentijnsdagValentijn Top 101Sky RadioRadio 6Soul and Jazzradioromantiek

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview