1. Nieuws

  Alleen muziek overleden artiesten op nieuwe radiozender

  In de eerste maanden van 2016 zijn veel bekende artiesten overleden. Onder meer Glenn Frey en David Bowie gingen hemelen.
  Jarco Kriek
  17 maart 2016
  comments 3
  Alleen muziek overleden artiesten op nieuwe radiozender

  In de eerste maanden van 2016 zijn veel bekende artiesten overleden. Onder meer Glenn Frey, Maurice White en David Bowie gingen hemelen. De muziek van overleden artiesten is nu dag en nacht op Radio Dead te beluisteren.


  De dood van artiesten betekent de geboorte van een nieuw radioformat. Radio Dead laat dag en nacht muziek van overleden artiesten horen. Daarnaast is er muziek te beluisteren van popgroepen waarvan één van de leden is overleden. Omdat er in het verleden veel artiesten zijn overleden, biedt Radio Dead een goed te beluisteren muziekmix van hits uit de afgelopen decennia. Radio Dead zegt met de radiozender overleden artiesten te willen eren voor hun bijdrage aan de muziekwereld. Op de radiozender zijn veel muziekstromingen te horen. Platen van artiesten variërend van David Bowie tot Frank Sinatra zijn te beluisteren. Radio Dead is alleen via internet te beluisteren. Bijvoorbeeld via radiodienst TuneIn die voor pc, laptop, tablet, smartphone, mediaspelers, spelconsoles, internetradiospeler en internettelevisie beschikbaar is. Hier kan men Radio Dead beluisteren.

  Radio Dead. radiointernetradioDavid BowieGlenn FreyFrank SinatraWhitney HoustonJohn DenverTuneInpclaptoptabletsmartphonemediaspelers. Spelconsolesinternetradiospelerinternettelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Oh Obesitas

  Oh Obesitas
  SBS6 om 20:30 uur
  In 'Oh Obesitas' worden verschillende Haagse gezinnen gevolgd in hun strijd tegen de kilo's. We volgen niet alleen de inzet voor een gezonder leven, ook zien we het dagelijkse leven van de gezinnen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Batman

  Batman
  SBS9 om 20:30 uur
  In het onveilige Gotham City zijn criminelen de baas maar daar brengt de mysterieuze Batman verandering in. De gemaskerde burgerwacht pakt de criminaliteit aan en wordt de held van Gotham. Maar wanneer crimineel Jack Napier door een ongeluk verandert in The Joker krijgt Batman te maken met zijn grootste en gevaarlijkste tegenstander. 

  Zappen.blog.nl