1. Nieuws

  Alleen muziek overleden artiesten op nieuwe radiozender

  In de eerste maanden van 2016 zijn veel bekende artiesten overleden. Onder meer Glenn Frey en David Bowie gingen hemelen.
  Jarco Kriek
  17 maart 2016
  comments 3
  Alleen muziek overleden artiesten op nieuwe radiozender

  In de eerste maanden van 2016 zijn veel bekende artiesten overleden. Onder meer Glenn Frey, Maurice White en David Bowie gingen hemelen. De muziek van overleden artiesten is nu dag en nacht op Radio Dead te beluisteren.


  De dood van artiesten betekent de geboorte van een nieuw radioformat. Radio Dead laat dag en nacht muziek van overleden artiesten horen. Daarnaast is er muziek te beluisteren van popgroepen waarvan één van de leden is overleden. Omdat er in het verleden veel artiesten zijn overleden, biedt Radio Dead een goed te beluisteren muziekmix van hits uit de afgelopen decennia. Radio Dead zegt met de radiozender overleden artiesten te willen eren voor hun bijdrage aan de muziekwereld. Op de radiozender zijn veel muziekstromingen te horen. Platen van artiesten variërend van David Bowie tot Frank Sinatra zijn te beluisteren. Radio Dead is alleen via internet te beluisteren. Bijvoorbeeld via radiodienst TuneIn die voor pc, laptop, tablet, smartphone, mediaspelers, spelconsoles, internetradiospeler en internettelevisie beschikbaar is. Hier kan men Radio Dead beluisteren.

  Radio Dead. radiointernetradioDavid BowieGlenn FreyFrank SinatraWhitney HoustonJohn DenverTuneInpclaptoptabletsmartphonemediaspelers. Spelconsolesinternetradiospelerinternettelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League Voorbeschouwing

  UEFA Europa League Voorbeschouwing
  RTL 7 om 18:00 uur
  Europese topclubs nemen het tegen elkaar op in de UEFA Europa League. Het is het sterkste clubtoernooi van Europa na de Champions League en is een garantie op memorabele wedstrijden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP La Famiglia

  La Famiglia
  NPO 1 om 20:30 uur
  De familie Esposito runt een gezellig Italiaans restaurant in Lingedijk. Alhoewel een oerhollands dorp, worden hier de zaken op zijn Italiaans geregeld.

  Zappen.blog.nl