1. Nieuws

  Alpenglühen versterkt zenderaanbod CanalDigitaal

  Het Duitse soft-erotische televisiekanaal Alpenglühen is vandaag officieel bij CanalDigitaal van start gegaan. Ook bij TV Vlaanderen wordt de zender toegevoegd.
  Jarco Kriek
  20 december 2010
  comments 0
  Alpenglühen versterkt zenderaanbod CanalDigitaal

  Het Duitse soft-erotische televisiekanaal Alpenglühen versterkt sinds vandaag officieel het zenderaanbod van CanalDigitaal. Sinds dit weekeind was Alpenglühen al te zien. Dit ging echter om testuitzendingen. Sinds vandaag is de zender dus echt te bekijken.

  Ook voor dit televisiekanaal heeft M7 Group S.A een samenwerkingsovereenkomst met Sky Deutschland gesloten. Alpenglühen maakt al langer onderdeel uit van het Sky Deutschland zenderaanbod. M7 Group S.A televisieaanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen gebruiken dan ook de satellietverspreiding van Sky Deutschland voor dit Duitse soft-erotische televisiekanaal. Alpenglühen zendt van 20.00 tot 03.00 uur uit. Na elk van de dagelijkse speelfilms, die beginnen om 21.30 uur en 23.00 uur, worden clips getoond met mooie speelse Dirndls, meisjes in de klassieke Oostenrijkse klederdracht. Alpenglühen is beschikbaar in het Entertainment- en Top-pakket.

  Het was de bedoeling dat Alpenglühen al op 7 december bij CanalDigitaal beschikbaar zou komen. De technische aanpassingen op de Sky Deutschland transponder op de Astra1-satelliet namen echter langere tijd in beslag. Vrijdagmiddag werd Eurosport 2 via een soortgelijke samenwerkingsovereenkomst met Sky Deutschland al bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen gelanceerd. Eurosport 2 was al langer bij deze televisieaanbieders te zien. Echter het vertrekken van UPC Direkt op de Astra1-satelliet noodzaakte M7 Group S.A naar alternatieve aanvoer van dit sportkanaal te zoeken. Die werd dus bij Sky Deutschland gevonden.

  Sinds vanmiddag zijn er bij CanalDigitaal nieuwe fastscanzenderlijsten via de satelliet beschikbaar. Hierin heeft Alpenglühen zenderpositie 264 gekregen. De nieuwe fastscanzenderlijsten zijn zonder versienummer-ophoging. Dat wil zeggen dat de gebruikers van door CanalDigitaal ondersteunde Philips HD-satellietontvangers handmatig de ontvanger naar een nieuwe fastscanzenderlijst moet laten zoeken.

  Alpenglühen is te vinden op de Astra1-satelliet op de frequentie 12.148 GHz Horizontaal – 27500 – 3/4 – 27500 – MPEG2 – DVB-S – QPSK.

   

  M7 Group S.ACanalDigitaalTV VlaanderenerotiekHDTVPenthouse HDAlpenglühen

  Reacties

 1. TV-TIP Batman Forever

  Batman Forever
  SBS9 om 20:30 uur
  Batman ofte Bruce Wayne, de Zwarte Ridder van Gotham City, wordt belaagd door twee partijen. Enerzijds krijgt hij af te rekenen met "Two-Face", voormalig advokaat Harvey Dent. Deze is ervan overtuigd dat Batman verantwoordelijk is voor het incident in de rechtszaal waardoor hij voor de helft gedefigureerd is. Hij probeert Batman uit zijn schelp te lokken door een waar terreurbewind over Gotham te voeren. Anderzijds zit ook Edward Nygma ofte "The Riddler" Batman op de hielen. Hij is een computergenie en ex-werknemer van Bruce Wayne. Hij stelt een toestel op punt om informatie te ontfutselen van de geniën van Gotham en ook gegevens over de andere identiteit van Bruce.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Cold Feet

  Cold Feet
  NPO 3 om 20:30 uur
  Adam en zijn vrienden zijn inmiddels vijftigers als Adam plotseling weer in hun leven in Manchester opduikt om te melden dat hij gaat trouwen met een veel jongere vrouw.

  Zappen.blog.nl