1. Nieuws

  Alpenglühen versterkt zenderaanbod CanalDigitaal

  Het Duitse soft-erotische televisiekanaal Alpenglühen is vandaag officieel bij CanalDigitaal van start gegaan. Ook bij TV Vlaanderen wordt de zender toegevoegd.
  Jarco Kriek
  20 december 2010
  comments 0
  Alpenglühen versterkt zenderaanbod CanalDigitaal

  Het Duitse soft-erotische televisiekanaal Alpenglühen versterkt sinds vandaag officieel het zenderaanbod van CanalDigitaal. Sinds dit weekeind was Alpenglühen al te zien. Dit ging echter om testuitzendingen. Sinds vandaag is de zender dus echt te bekijken.

  Ook voor dit televisiekanaal heeft M7 Group S.A een samenwerkingsovereenkomst met Sky Deutschland gesloten. Alpenglühen maakt al langer onderdeel uit van het Sky Deutschland zenderaanbod. M7 Group S.A televisieaanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen gebruiken dan ook de satellietverspreiding van Sky Deutschland voor dit Duitse soft-erotische televisiekanaal. Alpenglühen zendt van 20.00 tot 03.00 uur uit. Na elk van de dagelijkse speelfilms, die beginnen om 21.30 uur en 23.00 uur, worden clips getoond met mooie speelse Dirndls, meisjes in de klassieke Oostenrijkse klederdracht. Alpenglühen is beschikbaar in het Entertainment- en Top-pakket.

  Het was de bedoeling dat Alpenglühen al op 7 december bij CanalDigitaal beschikbaar zou komen. De technische aanpassingen op de Sky Deutschland transponder op de Astra1-satelliet namen echter langere tijd in beslag. Vrijdagmiddag werd Eurosport 2 via een soortgelijke samenwerkingsovereenkomst met Sky Deutschland al bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen gelanceerd. Eurosport 2 was al langer bij deze televisieaanbieders te zien. Echter het vertrekken van UPC Direkt op de Astra1-satelliet noodzaakte M7 Group S.A naar alternatieve aanvoer van dit sportkanaal te zoeken. Die werd dus bij Sky Deutschland gevonden.

  Sinds vanmiddag zijn er bij CanalDigitaal nieuwe fastscanzenderlijsten via de satelliet beschikbaar. Hierin heeft Alpenglühen zenderpositie 264 gekregen. De nieuwe fastscanzenderlijsten zijn zonder versienummer-ophoging. Dat wil zeggen dat de gebruikers van door CanalDigitaal ondersteunde Philips HD-satellietontvangers handmatig de ontvanger naar een nieuwe fastscanzenderlijst moet laten zoeken.

  Alpenglühen is te vinden op de Astra1-satelliet op de frequentie 12.148 GHz Horizontaal – 27500 – 3/4 – 27500 – MPEG2 – DVB-S – QPSK.

   

  M7 Group S.ACanalDigitaalTV VlaanderenerotiekHDTVPenthouse HDAlpenglühen

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe

  UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe
  RTL 7 om 18:00 uur
  Rechtstreeks verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahçe.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Rachel Getting Married

  Rachel Getting Married
  RTL 8 om 20:30 uur
  Wanneer Kym (Anne Hathaway) terugkeert naar haar ouderlijk huis voor de bruiloft van haar zus Rachel (Rosemarie Dewitt), brengt ze een lange geschiedenis van persoonlijke crisis en familieconflicten met zich mee. Vrienden en familie van het bruidspaar zijn bijeen voor een weekend vol plezier, muziek en liefde, maar Kym´s aanwezigheid -met haar scherpe tong en gevoel voor drama- weet de sfeer goed onder druk te zetten.

  Zappen.blog.nl