1. Nieuws

  Alpenglühen voorlopig nog niet, BNR Nieuwsradio volgende week wel bij CanalDigitaal

  M7 Group S.A heeft meer tijd nodig om het nieuwe erotische kanaal Alpenglühen toe te voegen aan het zenderaanbod en Eurosport2 naar de nieuwe frequentie te verhuizen.
  Jarco Kriek
  1 december 2010
  comments 0
  Alpenglühen voorlopig nog niet, BNR Nieuwsradio volgende week wel bij CanalDigitaal

  De Oostenrijkse soft-erotische televisiezender Alpenglühen komt niet vanaf 7 december het zenderaanbod van CanalDigitaal en TV Vlaanderen versterken. De zender komt op een later tijdstip wel bij de twee televisieaanbieders van M7 Group S.A beschikbaar.

  De technische realisatie om het Oostenrijkse televisiekanaal vanaf 7 december te gaan doorgeven is nog niet gereed. Van uitstel komt zeker geen afstel. M7 Group S.A meldt aan Totaal TV dat men op zo spoedig mogelijk een nieuwe lanceerdatum van het televisiekanaal Alpenglühen bekend maakt. Ook de nieuwe frequentie waarop Eurosport2 op de Astra1-satelliet gaat uitzenden wordt na 7 december in gebruik genomen. Eurosport2 blijft tot de tijd dat de technische realisatie hiervan rond is op de huidige uitzendfrequentie, het oude etalagekanaal, uitzenden. Op 18 december wil CanalDigitaal op de huidige frequentie van Eurosport2 het publiek digitaal themakanaal 101TV, waarop de 3FM Serious Request actie te zien is, gaan doorgeven.

  M7 Group S.A gaat op 7 december wel het Nederlandse commerciële nieuwskanaal BNR Nieuwsradio via de satelliet doorgeven. Deze komt in ieder geval bij televisieaanbieder CanalDigitaal beschikbaar. Ook wordt op 7 december Extreme Sports verhuist naar de Astra3-satelliet en wordt het hardcore pornokanaal Penthouse HD aan het zenderaanbod van CanalDigitaal en TV Vlaanderen toegevoegd. Op 7 december komen er nieuwe SD- en HD fastscanzenderlijsten van CanalDigitaal en TV Vlaanderen via de satelliet beschikbaar.

   

  M7 Group S.ACanalDigitaalTV VlaanderenAlpenglühenEurosport 2BNR Nieuwsradio

  Reacties

 1. TV-TIP Jack Reacher

  Jack Reacher
  RTL 5 om 20:00 uur
  Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte James Barr weigert echter te praten en voor zijn advocaat heeft hij slechts één boodschap: "Get Jack Reacher!"

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Wedden dat ik het kan

  Wedden dat ik het kan
  SBS6 om 20:00 uur
  In de eerste aflevering wedt Koen dat hij alle 721 Pokémon aan hun silhouet kan herkennen. Ook gaat Chris een bijzondere uitdaging aan. Lukt het hem om een cactus in twee minuten op te eten?

  Zappen.blog.nl