1. Nieuws

  Alpenglühen voorlopig nog niet, BNR Nieuwsradio volgende week wel bij CanalDigitaal

  M7 Group S.A heeft meer tijd nodig om het nieuwe erotische kanaal Alpenglühen toe te voegen aan het zenderaanbod en Eurosport2 naar de nieuwe frequentie te verhuizen.
  Jarco Kriek
  1 december 2010
  comments 0
  Alpenglühen voorlopig nog niet, BNR Nieuwsradio volgende week wel bij CanalDigitaal

  De Oostenrijkse soft-erotische televisiezender Alpenglühen komt niet vanaf 7 december het zenderaanbod van CanalDigitaal en TV Vlaanderen versterken. De zender komt op een later tijdstip wel bij de twee televisieaanbieders van M7 Group S.A beschikbaar.

  De technische realisatie om het Oostenrijkse televisiekanaal vanaf 7 december te gaan doorgeven is nog niet gereed. Van uitstel komt zeker geen afstel. M7 Group S.A meldt aan Totaal TV dat men op zo spoedig mogelijk een nieuwe lanceerdatum van het televisiekanaal Alpenglühen bekend maakt. Ook de nieuwe frequentie waarop Eurosport2 op de Astra1-satelliet gaat uitzenden wordt na 7 december in gebruik genomen. Eurosport2 blijft tot de tijd dat de technische realisatie hiervan rond is op de huidige uitzendfrequentie, het oude etalagekanaal, uitzenden. Op 18 december wil CanalDigitaal op de huidige frequentie van Eurosport2 het publiek digitaal themakanaal 101TV, waarop de 3FM Serious Request actie te zien is, gaan doorgeven.

  M7 Group S.A gaat op 7 december wel het Nederlandse commerciële nieuwskanaal BNR Nieuwsradio via de satelliet doorgeven. Deze komt in ieder geval bij televisieaanbieder CanalDigitaal beschikbaar. Ook wordt op 7 december Extreme Sports verhuist naar de Astra3-satelliet en wordt het hardcore pornokanaal Penthouse HD aan het zenderaanbod van CanalDigitaal en TV Vlaanderen toegevoegd. Op 7 december komen er nieuwe SD- en HD fastscanzenderlijsten van CanalDigitaal en TV Vlaanderen via de satelliet beschikbaar.

   

  M7 Group S.ACanalDigitaalTV VlaanderenAlpenglühenEurosport 2BNR Nieuwsradio

  Reacties

 1. TV-TIP 25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde

  25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde
  RTL 4 om 20:00 uur
  Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Notting Hill

  Notting Hill
  Net5 om 20:00 uur
  William Tacker is de nogal stuntelige eigenaar van een reisboekenhandeltje in de Londense wijk Notting Hill. Wanneer de wereldberoemde filmster Anna Scott zijn winkeltje bezoekt, weet hij dan ook niet waar hij het zoeken moet. Er slaat een duidelijke vonk over maar er gebeurt aanvankelijk niks. Als hij de volgende dag echter tegen haar opbotst en jus d'orange over haar blouse morst, gaat ze mee naar zijn flatje, waar de onvermijdelijke zoen plaatsvindt.

  Zappen.blog.nl