1. Nieuws

  Andorra – Nederland live op SBS6

  Na het teleurstellend gelijkspel tegen Estland krijgt het Nederlands elftal de kans om zich te revancheren tegen Andorra. Deze voetbalwedstrijd is live op SBS6 te bekijken.
  Jarco Kriek
  10 september 2013
  comments 0
  Andorra – Nederland live op SBS6
  Foto: ANP

  Na het teleurstellend gelijkspel tegen Estland krijgt het Nederlands elftal de kans om zich te revancheren tegen Andorra. Deze voetbalwedstrijd is live op SBS6 te bekijken.

  De voetballiefhebber kan op dinsdag 10 september om 20.00 uur voor het rechtstreekse verslag op SBS6 afstemmen. Winst tegen Andorra brengt deelname aan het WK voetbal 2014 in Brazilië dichterbij. Nederland speelt de wedstrijd in Andorra la Vella tegen Andorra. Jan Joost van Gangelen neemt de presentatie vanuit de studio in Amsterdam op zich. Ronald de Boer en Ruud Gullit zijn aanwezig als analisten. In Andorra la Vella neemt Hans Kraaij Jr. de interviews vanaf het veld voor zijn rekening en voorziet Leo Oldenburger de wedstrijd van commentaar.

  SBS6SBS 6AndorraNederlandNederlands ElftalvoetbalWK voetbalBraziliëWK 2014OranjeSBS Broadcasting

  Reacties

 1. TV-TIP Watchmen

  Watchmen
  RTL 7 om 20:00 uur
  Deze mysterieuze, spectaculaire actiefilm speelt zich af in 1985 in de straten van New York. Superhelden maken deel uit van het dagelijkse leven en spelen een belangrijke rol in de samenleving. Wanneer door één van de superhelden ontdekt wordt dat er een seriemoordenaar rondloopt met als doel hen allen uit te moorden, volgt er ontdekking op ontdekking. De missie van de Watchmen is te waken over de mensheid, maar wie houdt hen dan in de gaten?

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl