1. Nieuws

  Animal Planet HD versterkt vanaf 1 september HD-aanbod UPC

  Enkele weken geleden maakte Totaal TV bekend dat diverse televisieaanbieders – waaronder UPC – met Discovery Networks Benelux over de doorgifte van Animal Planet HD in onderhandeling zijn.
  Jarco Kriek
  8 juli 2011
  comments 0
  Animal Planet HD versterkt vanaf 1 september HD-aanbod UPC

  Enkele weken geleden maakte Totaal TV bekend dat diverse televisieaanbieders – waaronder UPC – met Discovery Networks Benelux over de doorgifte van Animal Planet HD in onderhandeling zijn.

  Onlangs maakte Ziggo bekend dat men Animal Planet HD vanaf 1 september in het HD-aanbod gaat opnemen op het moment dat men de nieuwe abonnementsstructuur voor digitale televisie in gebruik gaat nemen. De verwachting was dat UPC al eerder op 4 juli de komst van Animal Planet HD zou aankondigen. Echter de aangekondigde behoorlijke zenderupdate bij UPC ging door onderhandelingen die langer duurden dan verwacht slechts gedeeltelijk door. UPC kondigde aan dat men in september meer televisiekanalen aan haar digitaal zenderaanbod gaat toevoegen.

  De eerste zender is vandaag bekend geworden. Discovery Networks Benelux woordvoerster Hesther Jolly heeft aan Totaal TV bevestigd dat het HD-kanaal Animal Planet HD vanaf 1 september het HD-aanbod van UPC gaat versterken. Door de komst van het nieuwe vrouwenkanaal TLC – dat op dit moment het kanaalslot met het SD-kanaal Animal Planet deelt – is het natuurkanaal van Discovery Networks Benelux niet meer 24 uur per dag analoog en digitaal te ontvangen. Door het doorgeven van Animal Planet HD kunnen televisieaanbieders Animal Planet in de beste beeld- en geluidkwaliteit toch 24 uur per dag blijven doorgeven. Ook met andere televisieaanbieders die Animal Planet HD nog niet in het HD-aanbod hebben zitten zouden op dit moment serieuze onderhandelingen lopen.

  UPC-mediawoordvoerster Maaike Scholten kan op dit moment de komst van Animal Planet HD bij UPC nog niet bevestigen. "We zijn in gesprek. Deze gesprekken bevinden zich op dit moment wel in de afrondende fase” laat Scholten aan Totaal TV weten. 
  Animal Planet HDAnimal PlanetDiscovery Networks BeneluxUPC

  Reacties

 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Formule 1

  Formule 1
  Ziggo Sport Select om 20:15 uur
  Voorbeschouwing van de race van de Grand Prix in de Verenigde Staten, gereden op de Circuit of The Americas, in Austin, Texas.

  Zappen.blog.nl