1. Nieuws

  Animal Planet HD versterkt vanaf 1 september HD-aanbod UPC

  Enkele weken geleden maakte Totaal TV bekend dat diverse televisieaanbieders – waaronder UPC – met Discovery Networks Benelux over de doorgifte van Animal Planet HD in onderhandeling zijn.
  Jarco Kriek
  8 juli 2011
  comments 0
  Animal Planet HD versterkt vanaf 1 september HD-aanbod UPC

  Enkele weken geleden maakte Totaal TV bekend dat diverse televisieaanbieders – waaronder UPC – met Discovery Networks Benelux over de doorgifte van Animal Planet HD in onderhandeling zijn.

  Onlangs maakte Ziggo bekend dat men Animal Planet HD vanaf 1 september in het HD-aanbod gaat opnemen op het moment dat men de nieuwe abonnementsstructuur voor digitale televisie in gebruik gaat nemen. De verwachting was dat UPC al eerder op 4 juli de komst van Animal Planet HD zou aankondigen. Echter de aangekondigde behoorlijke zenderupdate bij UPC ging door onderhandelingen die langer duurden dan verwacht slechts gedeeltelijk door. UPC kondigde aan dat men in september meer televisiekanalen aan haar digitaal zenderaanbod gaat toevoegen.

  De eerste zender is vandaag bekend geworden. Discovery Networks Benelux woordvoerster Hesther Jolly heeft aan Totaal TV bevestigd dat het HD-kanaal Animal Planet HD vanaf 1 september het HD-aanbod van UPC gaat versterken. Door de komst van het nieuwe vrouwenkanaal TLC – dat op dit moment het kanaalslot met het SD-kanaal Animal Planet deelt – is het natuurkanaal van Discovery Networks Benelux niet meer 24 uur per dag analoog en digitaal te ontvangen. Door het doorgeven van Animal Planet HD kunnen televisieaanbieders Animal Planet in de beste beeld- en geluidkwaliteit toch 24 uur per dag blijven doorgeven. Ook met andere televisieaanbieders die Animal Planet HD nog niet in het HD-aanbod hebben zitten zouden op dit moment serieuze onderhandelingen lopen.

  UPC-mediawoordvoerster Maaike Scholten kan op dit moment de komst van Animal Planet HD bij UPC nog niet bevestigen. "We zijn in gesprek. Deze gesprekken bevinden zich op dit moment wel in de afrondende fase” laat Scholten aan Totaal TV weten. 
  Animal Planet HDAnimal PlanetDiscovery Networks BeneluxUPC

  Reacties

 1. TV-TIP Braveheart

  Braveheart
  Net5 om 20:30 uur
  Na zijn zemelige regiedebuut verraste Mel Gibson vriend en vijand met dit bloederige spektakelstuk. De Schotse rebellenleider William Wallace verzet zich tegen de wrede Engelse koning Edward I. Deze heeft het land ingenomen en is een bedreiging voor de vrijheid van alle Schotten.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY GEOSTORM

   Nadat een serie van ongekende natuurrampen de planeet heeft bedreigd, formeren wereldleiders een gecompliceerd netwerk van satellieten om het wereldwijde klimaat te controleren. Maar het systeem dat de aarde zou moeten beschermen, wil plotseling alles en iedereen wegvagen. Totaal TV mag deze ultieme strijd tussen mens en natuur vijf keer op Blu-ray weggeven.

  TV-TIP Shadow World

  Shadow World
  NPO 2 morgen om 00:00 uur
  De wereldwijde wapenhandel telt zijn winsten in dollars en zijn verliezen in mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er weer geruchten op van omkoping, belangenvermenging en onethisch winstbejag. Deze intense docu legt de business van de wereldwijde wapenhandel bloot.