1. Nieuws

  Arsenal – FC Barcelona live op SBS6 en Ziggo Sport

  Deze week worden de laatste vier wedstrijden in de achtste finale van de Champions League gespeeld. Ze zijn op het open net via SBS6 en achter de betaalmuur via Ziggo Sport te zien.
  Jarco Kriek
  23 februari 2016
  comments 1
  Arsenal – FC Barcelona live op SBS6 en Ziggo Sport

  Deze week worden de laatste vier wedstrijden in de achtste finale van de Champions League gespeeld. Ze zijn op het open net via SBS6 en achter de betaalmuur via Ziggo Sport Totaal te zien.


  SBS6 zendt op dinsdag 23 februari de voetbalwedstrijd Arsenal – FC Barcelona live uit. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur en de aftrap is om 20.45 uur. Het studioprogramma wordt door Toine van Peperstraten gepresenteerd. Hij ontvangt de analisten Ronald de Boer en Mark van Bommel. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Leo Oldenburger. Aansluitend is een ruime samenvatting van Juventus – Bayern München op SBS6 te zien. Via internet kan op sbs6.nl en nu.nl gekeken worden.

  Champions League volledig bij Ziggo Sport

  Via betaalzender Ziggo Sport Totaal zijn beide wedstrijden op verschillende kanalen live te zien. Online kan de abonnee via Ziggo Sport GO naar het Champions League voetbal kijken. Ziggo Sport Totaal heeft rond beide wedstrijden een studioprogramma dat door Jack van Gelder wordt gepresenteerd.

  SBS6SBS 6SBS BroadcastingZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalChampions Leaguesbs5.nlnu.nlZiggo Sport GOinternetonlinelineairArsenalFC BarcelonaJuventusBayern Munchen

  Reacties

 1. TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 15:10 uur
  Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Feest Special

  Feest Special
  24Kitchen om 18:30 uur
  Het is feest want 24Kitchen bestaat 5 jaar! Miljuschka en Danny laten je graag zien hoe je ons meest populaire recept maakt; appeltaart!

  Zappen.blog.nl