1. Nieuws

  Arsenal – FC Barcelona live op SBS6 en Ziggo Sport

  Deze week worden de laatste vier wedstrijden in de achtste finale van de Champions League gespeeld. Ze zijn op het open net via SBS6 en achter de betaalmuur via Ziggo Sport te zien.
  Jarco Kriek
  23 februari 2016
  comments 1
  Arsenal – FC Barcelona live op SBS6 en Ziggo Sport

  Deze week worden de laatste vier wedstrijden in de achtste finale van de Champions League gespeeld. Ze zijn op het open net via SBS6 en achter de betaalmuur via Ziggo Sport Totaal te zien.


  SBS6 zendt op dinsdag 23 februari de voetbalwedstrijd Arsenal – FC Barcelona live uit. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur en de aftrap is om 20.45 uur. Het studioprogramma wordt door Toine van Peperstraten gepresenteerd. Hij ontvangt de analisten Ronald de Boer en Mark van Bommel. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Leo Oldenburger. Aansluitend is een ruime samenvatting van Juventus – Bayern München op SBS6 te zien. Via internet kan op sbs6.nl en nu.nl gekeken worden.

  Champions League volledig bij Ziggo Sport

  Via betaalzender Ziggo Sport Totaal zijn beide wedstrijden op verschillende kanalen live te zien. Online kan de abonnee via Ziggo Sport GO naar het Champions League voetbal kijken. Ziggo Sport Totaal heeft rond beide wedstrijden een studioprogramma dat door Jack van Gelder wordt gepresenteerd.

  SBS6SBS 6SBS BroadcastingZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalChampions Leaguesbs5.nlnu.nlZiggo Sport GOinternetonlinelineairArsenalFC BarcelonaJuventusBayern Munchen

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl