1. Nieuws

  Arsenal – FC Barcelona live op SBS6 en Ziggo Sport

  Deze week worden de laatste vier wedstrijden in de achtste finale van de Champions League gespeeld. Ze zijn op het open net via SBS6 en achter de betaalmuur via Ziggo Sport te zien.
  Jarco Kriek
  23 februari 2016
  comments 1
  Arsenal – FC Barcelona live op SBS6 en Ziggo Sport

  Deze week worden de laatste vier wedstrijden in de achtste finale van de Champions League gespeeld. Ze zijn op het open net via SBS6 en achter de betaalmuur via Ziggo Sport Totaal te zien.


  SBS6 zendt op dinsdag 23 februari de voetbalwedstrijd Arsenal – FC Barcelona live uit. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur en de aftrap is om 20.45 uur. Het studioprogramma wordt door Toine van Peperstraten gepresenteerd. Hij ontvangt de analisten Ronald de Boer en Mark van Bommel. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Leo Oldenburger. Aansluitend is een ruime samenvatting van Juventus – Bayern München op SBS6 te zien. Via internet kan op sbs6.nl en nu.nl gekeken worden.

  Champions League volledig bij Ziggo Sport

  Via betaalzender Ziggo Sport Totaal zijn beide wedstrijden op verschillende kanalen live te zien. Online kan de abonnee via Ziggo Sport GO naar het Champions League voetbal kijken. Ziggo Sport Totaal heeft rond beide wedstrijden een studioprogramma dat door Jack van Gelder wordt gepresenteerd.

  SBS6SBS 6SBS BroadcastingZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalChampions Leaguesbs5.nlnu.nlZiggo Sport GOinternetonlinelineairArsenalFC BarcelonaJuventusBayern Munchen

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - FC Rostov

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP What Women Want

  What Women Want
  RTL 8 om 20:29 uur
  Nick Marshall (Mel Gibson) is een echte macho en iedereen zal dat beamen. De enige die daar geen last van heeft, is Nick zelf. Het komt hem juist goed van pas in zijn werk, waar hij via reclames vol babes allerlei producten aan de man brengt. Op de zaak komt een hoge positie vrij en volgens Nick is die baan voor hem. De baan gaat echter naar een vrouw (Helen Hunt) en Nick zet het op een zuipen. Daardoor krijgt hij een ongeluk met gevolgen: hij kan ineens de gedachten van vrouwen horen.

  Zappen.blog.nl