1. Nieuws

  Astra internetdienst nu ook in Frankrijk en Italië

  De tweeweg internetdienst Astra2Connect van satellietprovider SES-Astra verovert Europa. Na Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Ierland en Polen komt de dienst ook beschikbaar in Frankrijk en Italië.
  Jarco Kriek
  21 januari 2008
  comments 0
  Astra internetdienst nu ook in Frankrijk en Italië
  De tweeweg internetdienst Astra2Connect van satellietprovider SES-Astra verovert Europa. Na Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Ierland en Polen komt de dienst ook beschikbaar in Frankrijk en Italië.

  Astra2Connect is negen maanden geleden, in april 2007, gelanceerd door SES-Astra. Het is vooral een uitkomst voor mensen die in een buitengebied wonen, zonder snelle ADSL- of kabelaansluiting, en die toch willen beschikken over breedbandig internet. SES-Astra hoopt binnen drie tot vijf jaar 200.000 tweeweg aansluitingen in gebruik te hebben genomen.

  In Frankrijk zal SES-Astra wat betreft Astra2Connect samenwerken met het bedrijf Auvea Ingénierie; in Italië met Digitaria, Netdish en Eurosatellite.

  SES-Astra gaat met Astra2Connect de directe concurrentie aan met de Eutelsat satelliet breedbanddienst TooWay. Eutelsat hoopt in 2013 tussen de 700.000 en 800.000 satelliet internetaansluitingen te hebben bereikt. Het werkt op dit moment vooral samen met het Zwitserse bedrijf Swisscom.
  Astra2ConnectFrankrijkItalië

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl