1. Nieuws

  Atletico Madrid – Barcelona live op tv, radio en internet

  De kwartfinale-wedstrijd Atletico Madrid – FC Barcelona in de Champions League is woensdagavond 13 april live op tv, radio en internet te volgen.
  Jarco Kriek
  13 april 2016
  comments 3
  Atletico Madrid – Barcelona live op tv, radio en internet
  Foto: ANP

  De kwartfinale-wedstrijd Atletico Madrid – FC Barcelona in de Champions League is woensdagavond 13 april live op tv, radio en internet te volgen.


  Op het open net kan men Atletico Madrid – FC Barcelona op SBS6 bekijken. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur. De aftrap van de wedstrijd is om 20.45 uur. Na het liveverslag van deze wedstrijd wordt aansluitend op SBS6 een ruime samenvatting van Benfica – Bayern München uitgezonden. Beide wedstrijden worden op betaalzender Ziggo Sport Totaal gelijktijdig live uitgezonden. Op Ziggo Sport Select is een studioprogramma met schakelkanaal te zien. Atletico Madrid – FC Barcelona wordt in zijn geheel live uitgezonden via Ziggo Sport Voetbal. Ziggo Sport Extra 1 is het kanaal voor voetballiefhebbers die Benfica – Bayern München volledig willen zien.

  Champions League op radio en internet

  Via internet is Atletico Madrid – FC Barcelona live op nu.nl te volgen. Ziggo Sport Totaal-abonnees kunnen beide wedstrijden live via het mobiele streamingplatform Ziggo Sport GO bekijken. Op de radio wordt aandacht aan de Champions League op NPO Radio 1 besteed. Het programma Langs de lijn en omstreken begint om 20.30 uur.

  SBS6SBS 6Nu.nlSBS BroadcastingSanomaAtletico MadridBarcelonaFC BarcelonaBenficaBayern MünchenlotingAA GentChampions LeagueEurosportEurosport 1NOSSportjournaalPSVNederlandvoetbaloverwinterenEuropaEuropeeskijkcijfersSKOStichting KijkonderzoekHbbTVlineairnon-lineairSport1Manchester UnitedZiggo SportZiggo Sport Totaalopen netbetaalzenderbetaalmuurvoetbalChampions LeagueinternetonlineSport1 GO

  Reacties

 1. TV-TIP The Rock

  The Rock
  Veronica om 20:00 uur
  De afvallige generaal Francis X. Hummel maakt zich met zijn marinecommando's meester van wat de best beveiligde gevangenis aller tijden was: Alcatraz. Ze gijzelen er 81 toeristen en vragen 100 miljoen dollars losgeld ter compensatie voor de familie van overleden manschappen tijdens geheime operaties. Als hun eis niet ingewilligd wordt, zullen vijftien zenuwgasraketten San Francisco treffen. Slechts twee mannen kunnen de stad en de gijzelaars redden. De ene is een jonge FBI-agent die alles afweet van chemische wapens, de andere is de enige man die er ooit in geslaagd is uit Alcatraz te ontsnappen: de mysterieuze macho John Mason ...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Vier seizoenen aan de Amstel

  Vier seizoenen aan de Amstel
  NPO 1 om 22:10 uur
  Avond na avond staat er een team van de beste chefs en sommeliers klaar in het sterrenrestaurant aan de Amstel en Kerst komt er aan.

  Zappen.blog.nl