1. Nieuws

    BBC produceert Good Food Magazine voor iPad bezitters

    De BBC verkoopt haar Good Food magazine nu voor het eerst als special iPad editie. In Nederland is Veronica Magazine een pionier met een iPad editie.
    Jan-Hein Visser
    25 januari 2011
    comments 0
    BBC produceert Good Food Magazine voor iPad bezitters
    De BBC verkoopt haar Good Food magazine nu voor het eerst als special iPad editie. In Nederland is Veronica Magazine een pionier met een iPad editie.

    Good Food valt onder commerciële activiteiten van BBC Worldwide en is het 2e magazine van de commerciële tak van de BBC om via de App Store te worden aangeboden. BBC Focus ging dit al voor. Good Food kost in eerste instantie £1.79 als introductie en zal later voor £2.99 als I-Pad editie verkrijgbaar zijn.

    Met de Good Food App kunnen op een overzichtelijke manier in digitaal formaat recepten worden bekeken evenals korte video’s over koken die zijn gemaakt door het team van Good Food. Ook is er een gepersonaliseerde schopping lijst beschikbaar en een rubriek over ingrediënten en kooktechnieken.

    De redactie van Good Food ziet veel groeipotentieel in de iPad en omarmt daarom in een vroeg stadium de nieuwe technologie om zo de lezer onder te de dompelen in een unieke revolutionaire beleving. In Nederland is Veronica Magazine een pionier met de iPad en biedt al sinds vorige zomer, vooralsnog gratis, een speciale iPad editie van haar magazine aan.

    BBCiPadGood FoodVeronica Magazine

    Reacties

  1. TV-TIP Kook mee met MAX

    Kook mee met MAX
    NPO 1 om 10:15 uur
    Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

    Doe mee en win!

    • *

      5X BLU-RAY KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD

      Arthur weet niet in wat voor wieg hij is geboren. Als kleine jongen is zijn vader vermoord door z’n oom Vortigern die erna de troon besteeg. Arthur leeft op straat en redt zichzelf door te stelen. Totdat hij het zwaard van z’n vader, Excalibur, in handen krijgt dat hij uit een steen trekt. Vanaf dat moment is Arthur degene die het volk moet beschermen tegen zijn wrede oom. Totaal TV mag vijf keer de Blu-ray van deze avonturenfilm weggeven.

    TV-TIP Midsomer murders

    Midsomer murders
    BBC First om 18:55 uur
    Twee stellen verdwijnen in het dorpje Monks Barton waar het gonst van de geruchten over hekserij en spookbossen.