Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Beau van Erven Dorens: 'Een kutstreek van Georgina'

    Beau van Erven Dorens was gisteravond onaangenaam verrast tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door. Tafeldame Georgina Verbaan zei dat het programma 'Het Zesde Zintuig' doorgestoken kaart is. De presentator noemt het 'een kuststreek van Georgina'.
    22 februari 2008
    comments 0
    Beau van Erven Dorens: 'Een kutstreek van Georgina'
    Beau van Erven Dorens was gisteravond onaangenaam verrast tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door. Tafeldame Georgina Verbaan zei dat het programma 'Het Zesde Zintuig' doorgestoken kaart is. De presentator noemt het 'een kuststreek van Georgina'.

    Verbaan beweerde bij Matthijs van Nieuwkerk dat 'Het Zesde Zintuig'  nep is. Georgina zei dat de winnares van het KRO-programma een vriendin is van programmamaker Bert van der Veer, en door hem was ingeschakeld om de overwinning binnen te slepen. 'Dat is die vrouw die altijd een slokje te veel op heeft.'

    Later kwam ze terug op haar uitspraken. Ze sprak ratelend een voicemail in van de redactie van RTL Boulevard: 'Ik heb een foutje gemaakt. De winnares was iemand anders. De vrouw die ik had gesproken was niet eerste maar derde geworden. Het was dus geen doorgestoken kaart. Wat een gedoe.'

    Van Erven Dorens, die het programma nu op RTL 4 presenteert, zegt tegen RTL Boulevard dat hij stijl achterover sloeg toen hij live in de uitzending zat en Georgina haar onthulling deed. 'Ik zat aan tafel en ik merkte al aan haar drukke houding dat ze iets kwijt wilde. Kritiek vind ik prima, maar ze deed het bijna voorkomen alsof ik een leugenaar was. Ik dacht na afloop: "Wat een kutstreek van Georgina."

    Het medium dat Georgina gesproken had, Liesbeth van Dijk, herinnert zich nog wel het gesprek van die avond. 'Ik heb haar slechts vijf minuten gesproken. Volgens mij had Georgina zelf behoorlijk wat gedronken. Bert van der Veer is inderdaad een goede vriend van mij. Ik kan niet in haar gedachten kijken wat haar motieven waren.'
    Beau van Erven DorensZesde ZintuigGeorgina VerbaanKRODe Wereld Draait Door

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview