1. Nieuws

  Bekerfinale Feyenoord – FC Utrecht live op tv en radio

  Veel aandacht op Nederlandse zenders vandaag voor de finale van de KNVB-beker tussen Feyenoord en FC Utrecht in de Rotterdamse voetbaltempel De Kuip.
  Jarco Kriek
  24 april 2016
  comments 3
  Bekerfinale Feyenoord – FC Utrecht live op tv en radio

  Veel aandacht op Nederlandse zenders vandaag voor de finale van de KNVB-beker tussen Feyenoord en FC Utrecht in de Rotterdamse voetbaltempel De Kuip. De aftrap is om 18.00 uur. De winnaar plaatst zich direct voor de groepsfase van het Europa League-seizoen 2016-2017.


  Op televisie is voor alle kijkers met een basis tv-abonnement de wedstrijd live via SBS6 te volgen. Uitzending op een digitaal basiskanaal van de nationale voetbalbekerfinale is een verplichting die in de Mediawet verankerd is. De uitzendrechten voor het open net zijn door rechthebbende FOX Sports in een sublicentie aan SBS6 verkocht. SBS6 begint met een voorbeschouwing van de wedstrijd om 17.00 uur. De uitzending bij SBS6 wordt vanuit De Kuip gepresenteerd door Wytse van der Goot. Bij hem schuiven Ruud Gullit en Foeke Booy aan voor de wedstrijdanalyse. Het commentaar bij de wedstrijd komt van Leo Oldenburger en de verslaggever is Ronald van der Geer.

  Bekerfinale uitgebreider op FOX Sports

  Vanaf 16.00 uur komt FOX Sports live vanuit De Kuip met de voorbeschouwing op de finale tussen twee volksclubs met hun fanatieke aanhang. In de studio vanuit het stadion blikt Jan Joost van Gangelen samen met Arnold Bruggink en Ronald de Boer vooruit naar de finale. Toine van Peperstraten staat samen met Mario Been langs de lijn voor het laatste nieuws met betrekking tot Feyenoord en Pascal Kamperman concentreert zich samen met Jan van Halst op FC Utrecht. Verder biedt FOX Sports bij de voor- en nabeschouwing interviews, nieuws, reportages en diverse gasten die langskomen. Voor het bekijken van de bekerfinale via FOX Sports is een aanvullend abonnement op FOX Sports Eredivisie noodzakelijk.

  Bekerfinale op de radio

  De bekerfinale is live en integraal te beluisteren via de landelijke nieuwszender NPO Radio 1. Ook de regionale omroepen Radio Rijnmond en Radio M Utrecht brengen de wedstrijd live op de radio. Op deze drie radiozenders zijn ook uitgebreide voor- en nabeschouwingen waarbij de regionale omroepen ook de sfeer in de binnensteden van Rotterdam en Utrecht alsmede de sfeer in voetbalstadion De Kuip belichten. NPO Radio 1, Radio Rijnmond en Radio M Utrecht zijn in de ether via FM, DAB+, Digitenne en mobiel internet te beluisteren.

  voetbalKNVBKNVB-bekerbekerfinaleFeyenoordFC UtrechtRotterdamUtrechtDe KuipSBS6SBS 6FOX SportsNPO Radio 1Radio RijnmondRadio MetherFMDAB+DABDAB plusDigital Radio PlusDigital Radio +tvtelevisiemobielinternetUEFAEuropa League

  Reacties

 1. TV-TIP De mooiste sprookjes

  De mooiste sprookjes
  NPO 3 om 11:35 uur
  Duits sprookje. Door een val in een waterput komt Marie terecht bij Vrouw Holle, die ze een jaar lang helpt met het huishouden. Ook helpt ze met het schudden van de dekbedden zodat er op aarde genoeg sneeuw valt om de bloemen en planten te beschermen tegen de vorst. Bedekt met goud keert ze terug naar het dorp. Haar jaloerse zus besluit ook een jaar naar vrouw Holle te gaan, maar het luie kind keert naar haar dorp terug onder het roet en heeft haar lesje geleerd.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP SOS Kinderdorpen

  SOS Kinderdorpen
  RTL 4 om 15:50 uur
  Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. Oeganda is een prachtig land, maar ook één van de allerarmste ter wereld. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of zelfs helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? De inspiratie die de BN'ers opdeden tijdens deze reis, resulteert in een bijzondere ontknoping en een mooie verrassing voor de SOS-moeders die met hart en ziel voor kwetsbare kinderen zorgen.

  Zappen.blog.nl