1. Nieuws

  Bekerfinale Feyenoord – FC Utrecht live op tv en radio

  Veel aandacht op Nederlandse zenders vandaag voor de finale van de KNVB-beker tussen Feyenoord en FC Utrecht in de Rotterdamse voetbaltempel De Kuip.
  Jarco Kriek
  24 april 2016
  comments 3
  Bekerfinale Feyenoord – FC Utrecht live op tv en radio

  Veel aandacht op Nederlandse zenders vandaag voor de finale van de KNVB-beker tussen Feyenoord en FC Utrecht in de Rotterdamse voetbaltempel De Kuip. De aftrap is om 18.00 uur. De winnaar plaatst zich direct voor de groepsfase van het Europa League-seizoen 2016-2017.


  Op televisie is voor alle kijkers met een basis tv-abonnement de wedstrijd live via SBS6 te volgen. Uitzending op een digitaal basiskanaal van de nationale voetbalbekerfinale is een verplichting die in de Mediawet verankerd is. De uitzendrechten voor het open net zijn door rechthebbende FOX Sports in een sublicentie aan SBS6 verkocht. SBS6 begint met een voorbeschouwing van de wedstrijd om 17.00 uur. De uitzending bij SBS6 wordt vanuit De Kuip gepresenteerd door Wytse van der Goot. Bij hem schuiven Ruud Gullit en Foeke Booy aan voor de wedstrijdanalyse. Het commentaar bij de wedstrijd komt van Leo Oldenburger en de verslaggever is Ronald van der Geer.

  Bekerfinale uitgebreider op FOX Sports

  Vanaf 16.00 uur komt FOX Sports live vanuit De Kuip met de voorbeschouwing op de finale tussen twee volksclubs met hun fanatieke aanhang. In de studio vanuit het stadion blikt Jan Joost van Gangelen samen met Arnold Bruggink en Ronald de Boer vooruit naar de finale. Toine van Peperstraten staat samen met Mario Been langs de lijn voor het laatste nieuws met betrekking tot Feyenoord en Pascal Kamperman concentreert zich samen met Jan van Halst op FC Utrecht. Verder biedt FOX Sports bij de voor- en nabeschouwing interviews, nieuws, reportages en diverse gasten die langskomen. Voor het bekijken van de bekerfinale via FOX Sports is een aanvullend abonnement op FOX Sports Eredivisie noodzakelijk.

  Bekerfinale op de radio

  De bekerfinale is live en integraal te beluisteren via de landelijke nieuwszender NPO Radio 1. Ook de regionale omroepen Radio Rijnmond en Radio M Utrecht brengen de wedstrijd live op de radio. Op deze drie radiozenders zijn ook uitgebreide voor- en nabeschouwingen waarbij de regionale omroepen ook de sfeer in de binnensteden van Rotterdam en Utrecht alsmede de sfeer in voetbalstadion De Kuip belichten. NPO Radio 1, Radio Rijnmond en Radio M Utrecht zijn in de ether via FM, DAB+, Digitenne en mobiel internet te beluisteren.

  voetbalKNVBKNVB-bekerbekerfinaleFeyenoordFC UtrechtRotterdamUtrechtDe KuipSBS6SBS 6FOX SportsNPO Radio 1Radio RijnmondRadio MetherFMDAB+DABDAB plusDigital Radio PlusDigital Radio +tvtelevisiemobielinternetUEFAEuropa League

  Reacties

 1. TV-TIP Vroege vogels

  Vroege vogels
  NPO 2 om 19:20 uur
  Zoektocht naar de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid

  UEFA Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstijd van de UEFA Champions League: Borussia Dortmund Real Madrid.