Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Belangstelling Spaanse voetbalkraker te groot voor website Sport1

    Ondanks extra capaciteit was de belangstelling voor de wedstrijd Barcelona - Real Madrid zo groot dat de website van Sport1 overbelast werd.
    Jarco Kriek
    1 december 2010
    comments 0
    Belangstelling Spaanse voetbalkraker te groot voor website Sport1

    De Spaanse voetbalklassieker Barcelona – Real Madrid heeft betaalzender Sport1 een kijkcijferrecord bezorgd. Sport1 behaalde een tussen 21.00 en 23.00 met 230.000 kijkers een marktaandeel van 5,9 procent. Dat is voor een betaalzender uitzonderlijk goed.

    De vele kijkers bezorgde Sport1 echter ook hoofdbrekens. De sportzender van Chellomedia kon de vraag van internetkijkers via haar website niet aan. Men kon via een betaalde stream op de website van Sport1 naar deze Spaanse voetbalklassieker, waarin Barcelona zijn aartsvijand totaal van de mat speelde, niet aan. Het onwaarschijnlijk hoge aantal verzoeken om de live stream te bekijken zorgde voor storingen tijdens het bekijken van de live stream. Dit ondanks de extra capaciteit die Sport1 voor haar internetsite gedurende de voetbalwedstrijd had toegevoegd.

    Ontevreden kijkers van de live stream krijgen naast excuses van Sport1 de gemaakte kosten om Barcelona – Real Madrid via de website van Sport1 te bekijken terug. Ook mag men als extra compensatie de mogelijkheid om een extra voetbalwedstrijd gratis te bekijken.

     

    Sport1ChellomediaChello Benelux

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview