Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Belgacom lanceert nieuwe televisiedienst TV Overal

    De Belgische televisieaanbieder Belgacom heeft de nieuwe televisiedienst TV Overal gelanceerd. Hiermee kan men diverse televisiezenders niet alleen via de settopbox op televisie maar ook elders bekijken.
    Jarco Kriek
    7 juli 2011
    comments 0
    Belgacom lanceert nieuwe televisiedienst TV Overal

    De Belgische televisieaanbieder Belgacom heeft de nieuwe televisiedienst TV Overal gelanceerd. Hiermee kan men diverse televisiezenders niet alleen via de settopbox op televisie maar ook elders bekijken.

    Op dit moment kan men al naar 16 kanalen uit het Belgacom-televisiepakket via TV Overal op de tablet en smartphone kijken. Het gaat om de televisiezenders Eén, Canvas/Ketnet, RTL, Club RTL, TVI, Plug, Trace, Canal J, MCM, Tiji, AB 3, AB 4, Nick Jr. , Acht en Belgacom Zoom. Deze televisiekanalen kan men in en om het eigen huis via een draadloze wifi internetverbinding of via het 3G netwerk in geheel België te bekijken. Hiervoor zijn speciale applicaties voor Android gestuurde apparaten en voor de Apple iPhone en iPad beschikbaar. Binnen een paar weken maakt Belgacom het ook mogelijk om TV Overal via de PC en laptop te gebruiken.

    Niet alleen deze 16 televisiekanalen zijn via TV Overal beschikbaar. Het in het kader van de strijd om de Belgische voetbalkijker gaat Belgacom ook voetbalwedstrijden via de nieuwe televisiedienst beschikbaar stellen. Zo zijn de wedstrijden uit Belgische Jupiler Pro League waarvan Belgacom de uitzendrechten heeft, per speelronde de twee beste wedstrijden uit de Portugese voetbalcompetitie en diverse Europese vriendschappelijke wedstrijden via TV Overal te zien. Dat begint op 12 augustus met de vriendschappelijke wedstrijd Valencia – AS Roma. Ook is er op dit moment al een beperkt Video on Demand aanbod – inclusief exclusief voor TV Everywhere exclusief content – beschikbaar.

    Belgacom gaat van TV Overal een betaaldienst maken. In oktober moet de Belgacom-abonnee betalen om van deze nieuwe digitale dienst gebruik te maken. Tot die tijd kunnen alle Belgacom-abonnees gratis met TV Overal gebruik maken.

    BelgacomTV EverywherevoetbalJupiler LeaguetabletsmartphoneAndroidAppleiPhoneiPad

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview