1. Nieuws

  Bert Visscher verslaat commerciële zenders

  Hoewel Let's Dance, Wat vindt Nederland en K2 zoekt K3 heel goed bekeken werden, was cabaretier Bert Visscher de winnaar van de zaterdagavond.
  6 september 2009
  comments 0
  Bert Visscher verslaat commerciële zenders
  Hoewel Let's Dance, Wat vindt Nederland en K2 zoekt K3 heel goed bekeken werden, was cabaretier Bert Visscher de winnaar van de zaterdagavond.

  Er stemden 1.198.000 mensen af op Nederland 1 om de show van Visscher te zien. Hij staat daarmee op een tweede plaats achter het Journaal van 20.00 Uur dat bijna 1,6 miljoen kijkers trok.

  Het aantal kijkers voor Let's Dance groeit. Er keken gisteravond 1.183.000 mensen naar de RTL 4 show. Ook Jack Spijkerman mag weer tevreden zijn met 1.044.000 kijkers en een zesde plaats.

  De SBS-programma's Het Beste Idee van Nederland en K2 zoekt K3 staan vierde en vijfde. Het Beste Idee had 1.137.000 kijkers en de zoektocht naar de K3-zangeres 1.130.000.

  De voetbalwedstrijd Nederland-Japan kon 's middags rekenen op 657.000 kijkers.

  Bron: Stichting Kijkonderzoek.
  Bert VisscherNederland 1kijkersLet's DanceJack Spijkerman

  Lees ook

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe

  UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe
  RTL 7 om 18:00 uur
  Rechtstreeks verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahçe.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Rachel Getting Married

  Rachel Getting Married
  RTL 8 om 20:30 uur
  Wanneer Kym (Anne Hathaway) terugkeert naar haar ouderlijk huis voor de bruiloft van haar zus Rachel (Rosemarie Dewitt), brengt ze een lange geschiedenis van persoonlijke crisis en familieconflicten met zich mee. Vrienden en familie van het bruidspaar zijn bijeen voor een weekend vol plezier, muziek en liefde, maar Kym´s aanwezigheid -met haar scherpe tong en gevoel voor drama- weet de sfeer goed onder druk te zetten.

  Zappen.blog.nl