1. Nieuws

  Bert Visscher verslaat commerciële zenders

  Hoewel Let's Dance, Wat vindt Nederland en K2 zoekt K3 heel goed bekeken werden, was cabaretier Bert Visscher de winnaar van de zaterdagavond.
  6 september 2009
  comments 0
  Bert Visscher verslaat commerciële zenders
  Hoewel Let's Dance, Wat vindt Nederland en K2 zoekt K3 heel goed bekeken werden, was cabaretier Bert Visscher de winnaar van de zaterdagavond.

  Er stemden 1.198.000 mensen af op Nederland 1 om de show van Visscher te zien. Hij staat daarmee op een tweede plaats achter het Journaal van 20.00 Uur dat bijna 1,6 miljoen kijkers trok.

  Het aantal kijkers voor Let's Dance groeit. Er keken gisteravond 1.183.000 mensen naar de RTL 4 show. Ook Jack Spijkerman mag weer tevreden zijn met 1.044.000 kijkers en een zesde plaats.

  De SBS-programma's Het Beste Idee van Nederland en K2 zoekt K3 staan vierde en vijfde. Het Beste Idee had 1.137.000 kijkers en de zoektocht naar de K3-zangeres 1.130.000.

  De voetbalwedstrijd Nederland-Japan kon 's middags rekenen op 657.000 kijkers.

  Bron: Stichting Kijkonderzoek.
  Bert VisscherNederland 1kijkersLet's DanceJack Spijkerman

  Lees ook

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl