Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Birgit Schuurman in programma over liefde en seks op TLC

    Birgit Schuurman maakt haar presentatiedebuut op de Nederlandse televisie in een nieuwe Nederlandse productie over liefde, relaties en seks op vrouwenzender TLC.
    Jarco Kriek
    26 juni 2012
    comments 0
    Birgit Schuurman in programma over liefde en seks op TLC
    Foto: ANP

    Birgit Schuurman maakt haar presentatiedebuut op de Nederlandse televisie in een nieuwe Nederlandse productie over liefde, relaties en seks op vrouwenzender TLC.

    In het nieuwe tv-programma TLC Over staan spraakmakende liefdes-, seks- en relatieproblemen centraal. Elke aflevering staat een nieuwe thema centraal. Thema’s die in het nieuwe tv-programma aan de orde gaan komen zijn monogamie, singles en seks, de eerste keer en taboes. Onderzoek onder duizenden Nederlandse vrouwen en uitspraken van BN’ers vormen een belangrijk onderdeel van het programma. De eerste uitzending van TLC Over is in september te bekijken.

    Presentatiedebuut maakt Birgit Schuurman blij

    Birgit Schuurman: "Ik vind het te gek dat ik dit programma voor TLC mag gaan presenteren. Met mijn vriendinnen en vrouwelijke collega's praat ik honderduit over relaties en alles wat daarmee te maken heeft. Dat ik nu met dit nieuwe TLC-programma verschillende relatiethema's zowel wetenschappelijk als hands-on ga verkennen vind ik spannend, uitdagend en meer dan leuk. Ik ben heel erg benieuwd naar de reactie van kijkend Nederland." Alco de Jong - programmadirecteur Discovery Networks Benelux – vult aan: "Onze nieuwe lokale productie voor TLC is wat mij betreft een one-of-a-kind productie die de perfecte aanvulling vormt op het huidige programma-aanbod van TLC.”

    TLCBirgit SchuurmanTLC Overliefdeseksrelaties

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview