1. Nieuws

  BNR steunt radiozenders op Haïti

  BNR Nieuwsradio gaat in samenwerking met de organisatie Free Voice de zwaar getroffen nieuwsradiozenders in Haïti helpen. Daarom stelt de zender donderdag ook hun dagopbrengst van commercials beschikbaar Free Voice. Veel andere radiostations bundelen hun programmering in Radio 555.
  Jan-Hein Visser
  21 januari 2010
  comments 0
  BNR steunt radiozenders op Haïti
   BNR Nieuwsradio gaat in samenwerking met de organisatie Free Voice de zwaar getroffen nieuwsradiozenders in Haïti helpen. 20 zenders zijn sinds de aardbeving uit de lucht omdat de zenders of studio in puin liggen. BNR stelt de dagopbrengst van de commercials van donderdag (20.000 euro) ter beschikking. BNR en Free Voice willen zo snel mogelijk weer zenders on-air helpen.

  Op donderdag staat de programmering van een groot aantal radiozenders in het teken van Radio 555 om Haïti te steunen. Radio 555 zal te horen zijn op Radio 2, 3FM, Radio 538, Slam FM, Q Music (NL) en Radio Veronica. Ook de wereldomroep neemt een deel over en bovendien wordt dit nog eens via de middengolf uitgestraald vanuit Engeland via 1296 Khz. Diverse lokale zenders prikken het signaal door zoals Radio Stad Montfoort, RTV Alkmaar, Omroep Almelo, RTV Meppel, Radio Enkhuizen en Radio Bloemendaal (middengolf 1116 Khz) en Radio Loco Coevorden. In Zuid-Holland prikken ondermeer Megstad FM Rotterdam en de lokale omroep Lansingerland het signaal van 555 ook door.

  Vrijdag zal in Vlaanderen een zelfde actie en zal de gehele dag Radio 1212 te horen zijn op VRT Radio 2, Studio Brussel, Radio MNM, Joe FM, Q Music Vlaanderen. Ook de VRT en VTM houden donderdagavond een grote benefietactie op televisie.
  Giro 555

  Reacties

 1. TV-TIP Ex on the Beach

  Ex on the Beach
  MTV om 20:00 uur
  Wat gebeurt er als je acht single guys en girls dropped op een paradijselijk eiland voor een vakantie vol zon, zee, strand en seks? Heerlijk! Maar zo simpel is het niet. MTV haalt namelijk één voor één de exen terug...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de westrijd van UEFA Champions League: Real Madrid - Borussia Dortmund.

  Zappen.blog.nl