1. Nieuws

  Boer zoekt vrouw richt zich op geëmigreerde boer

  De KRO gaat vanaf september een nieuwe variant van haar datingprogramma Boer zoekt vrouw uitzenden. Geëmigreerde boeren gaan hierin op zoek naar Nederlandse vrouwen.
  Jarco Kriek
  24 april 2013
  comments 0
  Boer zoekt vrouw richt zich op geëmigreerde boer

  De KRO gaat vanaf september een nieuwe variant van haar datingprogramma Boer zoekt vrouw uitzenden. Geëmigreerde boeren gaan hierin op zoek naar Nederlandse vrouwen.

  Yvon Jaspers maakt dit programma onder de naam Boer zoekt vrouw Internationaal. Ze reist hiervoor over de gehele wereld. Zo bezoekt ze het Poolse platteland, de Canadese Rockies en een Amerikaanse ranch vol Keniaanse bloemvelden. De daar wonende uit Nederland afkomstige boeren krijgen in het tv-programma de kans naar een Nederlandse partner op zoek te gaan.

  Afwijkend

  Het format van Boer zoekt vrouw Internationaal wijkt van de reguliere uitzendingen af. In september is de kick-off waarin vier boeren zich voorstellen aan het publiek. Deze vier boeren worden gedurende de hele reeks gevolgd, er valt niemand af. Ze ontmoeten de briefschrijfsters tijdens een speeddate, gaan op dagdate en vervolgens gaan de vrouwen van hun keuze mee naar de boerderij in het buitenland. Hier maken de vrouwen kennis met het boerenleven. Daarnaast zullen ze vooral ook meer te weten komen van de omgeving en de cultuur waarin de boer leeft en werkt. Na de kick-off in september gaat Boer zoekt vrouw Internationaal in december met de wekelijkse uitzendingen verder.

  Spannend

  Presentatrice Yvon Jaspers over de nieuwe variant van het datingprogramma: "Al jarenlang krijgen we brieven van Nederlandse boeren die in het buitenland wonen en daar ook hun bedrijf hebben. Ze hebben net als al onze andere deelnemers die ene grote wens: het vinden van de ware liefde. Maar in een reguliere serie vliegen we niet zomaar de wereld over. Ik vind het daarom ook geweldig dat we nu de kans krijgen hen te helpen bij het zoeken naar de liefde. Spannend voor deze boeren, maar ook voor de vrouwen die gaan schrijven. Durven zij het aan voor de liefde de grens over te gaan? Ik kan niet wachten tot we deze boeren kunnen voorstellen!"

  Foto: KRO/Liselore Chevalier
  Boer Zoekt VrouwKRONederland 1NPOpublieke omroepBoer Zoekt Vrouw InternationaalYvon Jaspersdatingdatingprogrammaboerboerenplatteland

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe

  UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe
  RTL 7 om 18:00 uur
  Rechtstreeks verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahçe.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Rachel Getting Married

  Rachel Getting Married
  RTL 8 om 20:30 uur
  Wanneer Kym (Anne Hathaway) terugkeert naar haar ouderlijk huis voor de bruiloft van haar zus Rachel (Rosemarie Dewitt), brengt ze een lange geschiedenis van persoonlijke crisis en familieconflicten met zich mee. Vrienden en familie van het bruidspaar zijn bijeen voor een weekend vol plezier, muziek en liefde, maar Kym´s aanwezigheid -met haar scherpe tong en gevoel voor drama- weet de sfeer goed onder druk te zetten.

  Zappen.blog.nl