1. Nieuws

  Bond-film Skyfall in première bij UPC en Ziggo

  UPC-abonnees kunnen vanaf 28 februari de laatste James Bond-film Skyfall via het video on demand-platform digitaal huren. Vanaf 1 maart zijn alle films van 007 bij UPC beschikbaar.
  Jarco Kriek
  28 februari 2013
  comments 0
  Bond-film Skyfall in première bij UPC en Ziggo
  Foto: ANP

  UPC-abonnees kunnen vanaf 28 februari de laatste James Bond-film Skyfall via het video on demand-platform digitaal huren. Vanaf 1 maart zijn alle films van geheim agent 007 bij UPC beschikbaar.

  Skyfall is tijdelijk via bij UPC te bekijken. De film blijft tot 28 mei in het video on demand-aanbod. Voor het bekijken van Skyfall in SD-kwaliteit betaalt de UPC-abonnee €4,99, voor HD-kwaliteit moet men één euro extra betalen.

  Eerder dan DVD-release

  UPC biedt Skyfall eerder dan de DVD-release van de James Bond-film aan. Deze ligt namelijk pas op 6 maart in de winkels. Vanaf dat moment is de film ook bij andere video on demand-aanbieders digitaal beschikbaar.

  UPC Bond-time

  De overige films uit de James Bond 007-reeks zijn bij UPC van 1 maart tot 28 augustus tegen betaling via het video on demand-platform te bekijken. UPC heeft meer dan één miljoen digitale tv-klanten. Alleen digitale tv-klanten die een UPC mediabox gebruiken, kunnen van het video on demand-aanbod gebruikmaken. Wanneer men digitaal direct via de televisie met een CI+ module kijkt, is dit aanbod niet aanwezig.

  UPDATE: Ziggo heeft Totaal TV laten weten dat Skyfall ook bij hen vanaf 1 maart op het video on demand-platform digitaal te huren is.
  UPCUPC NederlandSkyfallJames Bondvideo on demandVoDfilmfilmsdigitaalhurenmediaboxHorizonCI+

  Reacties

 1. TV-TIP Falling Down

  Falling Down
  SBS9 om 21:40 uur
  12 juni 1991, Los Angeles, de warmste dag van het jaar. Een ontslagen medewerker van het Ministerie van Defensie staat door wegwerkzaamheden al de hele ochtend in de file. Hij besluit uit de auto te stappen en naar het huis van zijn ex-vrouw te wandelen, waar zijn dochtertje haar verjaardag viert. Maar de man heeft een nogal agressief karakter en wordt tijdens zijn wandeling opgehitst door alles wat in zijn ogen onrechtvaardig is in deze maatschappij. Een agent van het LAPD die met pensioen gaat krijgt het op zijn laatste werkdag aan de stok met de man.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Quick and the Dead

  The Quick and the Dead
  RTL 7 om 22:30 uur
  Ellen, die bekend staat onder de naam 'The Lady', bezoekt het westernstadje Redemption om wraak te nemen op de corrupte burgemeester John Herod: de moordenaar van haar vader. Herod organiseert een schietwedstrijd waarbij de deelnemers tegen elkaar moeten duelleren, totdat er uiteindelijk één winnaar overblijft. De te winnen prijs is een zeer goedgevulde prijzenpot, waardoor revolverhelden uit de wijde omgeving naar Redemption trekken om deel te nemen aan de wedstrijd. Ellen weet duel na duel te winnen. Alles wijst erop dat het niet lang meer zal duren voordat ze oog in oog komt te staan met de moordenaar van haar vader.

  Zappen.blog.nl