1. Nieuws

  Bond-film Skyfall in première bij UPC en Ziggo

  UPC-abonnees kunnen vanaf 28 februari de laatste James Bond-film Skyfall via het video on demand-platform digitaal huren. Vanaf 1 maart zijn alle films van 007 bij UPC beschikbaar.
  Jarco Kriek
  28 februari 2013
  comments 0
  Bond-film Skyfall in première bij UPC en Ziggo
  Foto: ANP

  UPC-abonnees kunnen vanaf 28 februari de laatste James Bond-film Skyfall via het video on demand-platform digitaal huren. Vanaf 1 maart zijn alle films van geheim agent 007 bij UPC beschikbaar.

  Skyfall is tijdelijk via bij UPC te bekijken. De film blijft tot 28 mei in het video on demand-aanbod. Voor het bekijken van Skyfall in SD-kwaliteit betaalt de UPC-abonnee €4,99, voor HD-kwaliteit moet men één euro extra betalen.

  Eerder dan DVD-release

  UPC biedt Skyfall eerder dan de DVD-release van de James Bond-film aan. Deze ligt namelijk pas op 6 maart in de winkels. Vanaf dat moment is de film ook bij andere video on demand-aanbieders digitaal beschikbaar.

  UPC Bond-time

  De overige films uit de James Bond 007-reeks zijn bij UPC van 1 maart tot 28 augustus tegen betaling via het video on demand-platform te bekijken. UPC heeft meer dan één miljoen digitale tv-klanten. Alleen digitale tv-klanten die een UPC mediabox gebruiken, kunnen van het video on demand-aanbod gebruikmaken. Wanneer men digitaal direct via de televisie met een CI+ module kijkt, is dit aanbod niet aanwezig.

  UPDATE: Ziggo heeft Totaal TV laten weten dat Skyfall ook bij hen vanaf 1 maart op het video on demand-platform digitaal te huren is.
  UPCUPC NederlandSkyfallJames Bondvideo on demandVoDfilmfilmsdigitaalhurenmediaboxHorizonCI+

  Reacties

 1. TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Chantal blijft slapen

  Chantal blijft slapen
  RTL 4 om 20:29 uur
  Chantal gaat langs bij Martijn Krabbé. Chantal ziet hem onder meer aan het werk bij de opnames van 'The Voice of Holland'. Ook logeert Chantal bij Ferry Doedens, die niet vies is van een risicovol avontuurtje.

  Zappen.blog.nl