1. Nieuws

  CAI Hendrik-Ido-Ambacht voert actie ‘tegen’ Digitenne

  Eén van de weinige overgebleven zelfstandige kabelbedrijven voert momenteel een ‘niet tevreden met Digitenne’-actie en rekent geen heraansluitkosten.
  Jan-Hein Visser
  14 maart 2008
  comments 0
  CAI Hendrik-Ido-Ambacht voert actie ‘tegen’ Digitenne
  Eén van de weinige overgebleven zelfstandige kabelbedrijven voert momenteel een ‘niet tevreden met Digitenne’-actie en rekent geen heraansluitkosten.

  De lokale CAI van Hendrik-Ido-Ambacht is een kleinduimpje in kabelland, maar durft wel een lange neus te maken naar grote partijen zoals Digitenne. Omringd door UPC-territorium heeft deze kleine kabelmaatschappij een afwijkend analoog en digitaal aanbod en zelfs een eigen programmaraad.

  Het CAI-bedrijf, dat in feite nog altijd een gemeentelijk nutsbedrijf, is probeert kijkers die niet tevreden zijn over Digitenne terug te winnen door tot 1 april voor een heraansluiting geen kosten te berekenen. Het aantal kijkers in deze gemeente dat op Digitenne of satelliet overstapte is redelijk groot. Enerzijds doordat de CAI bepaald een slechte reputatie heeft door de matige ontvangstkwaliteit van het analoge aanbod (dat overigens maar liefst 38 kanalen beslaat) en anderzijds doordat ze vrij laat, maar wel geheel zelfstandig, met digitale tv begon.

  Terwijl internet en bellen via Caiway wordt mogelijk gemaakt stelt CAI Hendrik-Ido-Ambacht de digitale tv-pakketten zelf samen. Deze wijken dan ook behoorlijk af van wat UPC in omliggende gemeenten aanbiedt. Zo biedt CAI HIA wel zenders als VH1 Classic, MTV2, RTBF en Family 7 maar weer geen pakket regiozenders, noch BBC 3 en 4 of de TMF kanalen. Wel mocht onlangs na veel gesteggel hierover het Film1/ Sport1 pakket worden toegevoegd en kwam pas ook het gehele Nederland 4-pakket beschikbaar.
  CAI Hendrik-Ido-AmbachtDigitenne

  Reacties

 1. TV-TIP Alleen op de wereld

  Alleen op de wereld
  NPO 3 om 18:00 uur
  Remi is een vondeling, maar verder is hij een gewone jongen die wordt opgevoed door Betty. Als hij elf jaar is komt zijn pleegvader Jerome eindelijk thuis. Maar is Jerome wel zo blij met Remi?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - FC Rostov

  Zappen.blog.nl