1. Nieuws

  CAI Hendrik-Ido-Ambacht voert actie ‘tegen’ Digitenne

  Eén van de weinige overgebleven zelfstandige kabelbedrijven voert momenteel een ‘niet tevreden met Digitenne’-actie en rekent geen heraansluitkosten.
  Jan-Hein Visser
  14 maart 2008
  comments 0
  CAI Hendrik-Ido-Ambacht voert actie ‘tegen’ Digitenne
  Eén van de weinige overgebleven zelfstandige kabelbedrijven voert momenteel een ‘niet tevreden met Digitenne’-actie en rekent geen heraansluitkosten.

  De lokale CAI van Hendrik-Ido-Ambacht is een kleinduimpje in kabelland, maar durft wel een lange neus te maken naar grote partijen zoals Digitenne. Omringd door UPC-territorium heeft deze kleine kabelmaatschappij een afwijkend analoog en digitaal aanbod en zelfs een eigen programmaraad.

  Het CAI-bedrijf, dat in feite nog altijd een gemeentelijk nutsbedrijf, is probeert kijkers die niet tevreden zijn over Digitenne terug te winnen door tot 1 april voor een heraansluiting geen kosten te berekenen. Het aantal kijkers in deze gemeente dat op Digitenne of satelliet overstapte is redelijk groot. Enerzijds doordat de CAI bepaald een slechte reputatie heeft door de matige ontvangstkwaliteit van het analoge aanbod (dat overigens maar liefst 38 kanalen beslaat) en anderzijds doordat ze vrij laat, maar wel geheel zelfstandig, met digitale tv begon.

  Terwijl internet en bellen via Caiway wordt mogelijk gemaakt stelt CAI Hendrik-Ido-Ambacht de digitale tv-pakketten zelf samen. Deze wijken dan ook behoorlijk af van wat UPC in omliggende gemeenten aanbiedt. Zo biedt CAI HIA wel zenders als VH1 Classic, MTV2, RTBF en Family 7 maar weer geen pakket regiozenders, noch BBC 3 en 4 of de TMF kanalen. Wel mocht onlangs na veel gesteggel hierover het Film1/ Sport1 pakket worden toegevoegd en kwam pas ook het gehele Nederland 4-pakket beschikbaar.
  CAI Hendrik-Ido-AmbachtDigitenne

  Reacties

 1. TV-TIP Batman Forever

  Batman Forever
  SBS9 om 20:30 uur
  Batman ofte Bruce Wayne, de Zwarte Ridder van Gotham City, wordt belaagd door twee partijen. Enerzijds krijgt hij af te rekenen met "Two-Face", voormalig advokaat Harvey Dent. Deze is ervan overtuigd dat Batman verantwoordelijk is voor het incident in de rechtszaal waardoor hij voor de helft gedefigureerd is. Hij probeert Batman uit zijn schelp te lokken door een waar terreurbewind over Gotham te voeren. Anderzijds zit ook Edward Nygma ofte "The Riddler" Batman op de hielen. Hij is een computergenie en ex-werknemer van Bruce Wayne. Hij stelt een toestel op punt om informatie te ontfutselen van de geniën van Gotham en ook gegevens over de andere identiteit van Bruce.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Cold Feet

  Cold Feet
  NPO 3 om 20:30 uur
  Adam en zijn vrienden zijn inmiddels vijftigers als Adam plotseling weer in hun leven in Manchester opduikt om te melden dat hij gaat trouwen met een veel jongere vrouw.

  Zappen.blog.nl