Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Caiway compenseert klanten na landurige emailstoring

    Caiway compenseert een groot deel van haar klanten vanwege grote en langdurige storingen met de email in de laatste twee weken van oktober. De compensatie bestaat uit het tijdelijk beschikbaar stellen van extra zenderpakketten, waaronder Fox Eredivisie.
    Jan-Hein Visser
    2 november 2016
    comments 0
    Caiway compenseert klanten na landurige emailstoring

    Caiway ondervond grote problemen met de emailstoring die al half oktober opspeelde. Veel klanten konden daardoor hun email niet verzenden of ontvangen of de mails kwamen veel later aan bij zowel verzender als verzorger. Het telecombedrijf uit het Westland had veel tijd nodig om de problemen met haar email-servers volledig op te lossen. Caiway maakt na een eerder gratis weekeinde Fox Eredivisie 1 daarom deze zender nu twee weken voor iedereen beschikbaar. Ook het pakket TV plus maakt deel uit van de compensatie voor de storingen en is vanaf 2 november te zien. Klanten die deze pakketten al hebben, krijgen geen extra compensatie, maar Caiway heeft hiermee de best mogelijke afweging gemaakt.

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Veiligheidsexpert Kendra Malley onderzoekt de ontsporing van een peperdure hightech trein, die meerdere levens eist. De experimentele hoge­snelheidstrein had een paar technische problemen, maar Kendra ontdekt dat het project ook veel tegenstanders kent. De ontwerper van de trein is ontevreden, een lokale politicus is fel tegen de komst van de spoorlijn, en dan is er tijdens het ongeval ook nog een gevaarlijke crimineel ontsnapt. Kendra onderzoekt de crash, terwijl ze de FBI bijstaat in hun jacht op de ontsnapte boef.

    Interview