Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Caiway voegt STAR TV als premiumaanbod toe

    Na Glashart Media voegt ook televisieaanbieder Caiway STAR TV aan haar zenderaanbod toe. Het premiumaanbod dat uit vier televisiekanalen bestaat kan bij Caiway voor € 15,95 per maand worden afgenomen.
    Jarco Kriek
    22 april 2011
    comments 0
    Caiway voegt STAR TV als premiumaanbod toe

    Na Glashart Media voegt ook televisieaanbieder Caiway STAR TV aan haar zenderaanbod toe. Het premiumaanbod dat uit vier televisiekanalen bestaat kan bij Caiway voor € 15,95 per maand worden afgenomen.

    Het select pakket - zoals bij Caiway premiumpakketten genoemd worden – van STAR TV bevat 4 televisiezender: STAR Plus, STAR Gold, STAR News en STAR One. De prijsstelling van het STAR TV zenderpakket is bij Caiway gelijk aan die bij Glashart Media. Omdat Glashart Media gebruik maakt van glasvezelnetwerken is Caiway het eerste kabelbedrijf dat STAR TV via de coaxkabel doorgeeft. Caiway geeft het STAR TV pakket ook in steden waar Caiway ook via glasvezel beschikbaar is. Niet in het gehele verzorgingsgebied van Caiway is dit nieuwe premiumaanbod beschikbaar. In Loenen, Midden-Holland, Hilvarenbeek en Krimpen aan den IJssel kan men niet via kabel naar STAR TV kijken. In Loenen en Krimpen aan den IJssel is het wel via glasvezel beschikbaar.

    STAR Plus biedt algemene Hindi entertainmentprogramma’s, zoals dramaseries, spelshows, kookprogramma’s en exclusieve evenementen. STAR Gold biedt overwegend Hindi Bollywood films, van hedendaagse tot klassieke films. Star Gold beschikt over één van de grootste Indiase film bibliotheken waardoor de zender een breed scala aan films te bieden heeft voor het hele gezin. STAR News biedt 24 uur per dag alle actualiteiten, documentaires en nieuws. De televisiezender brengt een mix van entertainment bulletins tot het laatste sportnieuws met onder andere cricket. STAR One biedt voor de leeftijdsgroep 16 - 34 jarigen alles op het gebied van entertainment. Met onder andere actie, thriller, komedie, drama, jeugd en spelprogramma’s.

    Om een abonnement op STAR TV af te sluiten heeft de Caiway-klant een smartcard nodig of een abonnement op het Basic pakket via glasvezel. De televisiezender zijn te ontvangen op voorkeuze 340 tot en met 343.

    CaiwaySTAR TVGlashart Media

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview