1. Nieuws

  Cameraman RTL omgekomen in Georgië

  Het conflict in Georgië heeft het leven gekost aan een cameraman van het RTL Nieuws.
  Jan-Hein Visser
  12 augustus 2008
  comments 0
  Cameraman RTL omgekomen in Georgië
  Bij een Russisch bombardement op de Georgische stad Gori is RTL Nieuws-cameraman Stan Storimans gedood. Correspondent Jeroen Akkermans raakte bovendien ook gewond aan zijn been.

  De afgelopen dagen werden de Olympische  Spelen in de media overschaduwd door het conflict in Georgië waarin Rusland zich mengde met complete oorlogsvoering. Intussen is mede door fel protest uit de hele wereld de strijd gestaakt maar tijdens een bombardement, overigens volgens de Russen niet door hen, is een mediacentrum geraakt waar ook de journalisten van RTL aan het werk waren.

  Bij het bombardement zouden in totaal vijf doden zijn gevallen. Ook is een onbekend aantal andere mensen gewond geraakt. Jeroen Akkermans en Stan Storimans deden in Georgië verslag van het conflict tussen Rusland en Georgië om Zuid-Ossetië. Die Georgische provincie zoekt al jaren aansluiting bij Rusland. Het RTL nieuws besteedde in haar uitzendingen aandacht aan de trieste gebeurtenis en roemde haar cameraman.

  De directie van RTL reageert ook verslagen en stelt dat nog niet precies duidelijk is wat er is gebeurd. De presentatie van de nieuwe programmering die plaatsvond in Baarn is overigens na het bekend worden van dit nieuws stil gelegd.

  Reacties

 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Der Untergang

  Der Untergang
  BBC two morgen om 00:20 uur
  Berlijn, april 1945. Hitler (Bruno Ganz) heeft zich, met enige van zijn generalen en vertrouwelingen, verschanst in zijn Bunker onder de Rijkskanselarij. Onder hen is ook Traudl Junge, Hitlers privé secretaresse, die hem niet in de steek wil laten. Terwijl de situatie buiten escaleert - het Rode Leger rukt fors op en in de door bombardementen getekende stad spelen zich wanhopige taferelen af - ondergaat Hitler de ineenstorting van zijn Derde Rijk achter de dikke muren van de bunker.

  Zappen.blog.nl