1. Nieuws

  Cameraman RTL omgekomen in Georgië

  Het conflict in Georgië heeft het leven gekost aan een cameraman van het RTL Nieuws.
  Jan-Hein Visser
  12 augustus 2008
  comments 0
  Cameraman RTL omgekomen in Georgië
  Bij een Russisch bombardement op de Georgische stad Gori is RTL Nieuws-cameraman Stan Storimans gedood. Correspondent Jeroen Akkermans raakte bovendien ook gewond aan zijn been.

  De afgelopen dagen werden de Olympische  Spelen in de media overschaduwd door het conflict in Georgië waarin Rusland zich mengde met complete oorlogsvoering. Intussen is mede door fel protest uit de hele wereld de strijd gestaakt maar tijdens een bombardement, overigens volgens de Russen niet door hen, is een mediacentrum geraakt waar ook de journalisten van RTL aan het werk waren.

  Bij het bombardement zouden in totaal vijf doden zijn gevallen. Ook is een onbekend aantal andere mensen gewond geraakt. Jeroen Akkermans en Stan Storimans deden in Georgië verslag van het conflict tussen Rusland en Georgië om Zuid-Ossetië. Die Georgische provincie zoekt al jaren aansluiting bij Rusland. Het RTL nieuws besteedde in haar uitzendingen aandacht aan de trieste gebeurtenis en roemde haar cameraman.

  De directie van RTL reageert ook verslagen en stelt dat nog niet precies duidelijk is wat er is gebeurd. De presentatie van de nieuwe programmering die plaatsvond in Baarn is overigens na het bekend worden van dit nieuws stil gelegd.

  Reacties

 1. TV-TIP Ex on the Beach

  Ex on the Beach
  MTV om 20:00 uur
  Wat gebeurt er als je acht single guys en girls dropped op een paradijselijk eiland voor een vakantie vol zon, zee, strand en seks? Smeerpijperij natuurlijk! Maar zo simpel is het niet. MTV haalt namelijk één voor één de exen terug...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Hunger Games

  The Hunger Games
  RTL 7 om 20:30 uur
  Het voormalige Noord Amerika is nu het land Panem, waar het regerende Capitol van haar twaalf districten eist dat zij jaarlijks één jongen en één meisje leveren voor The Hunger Games. De 24 door loting geselecteerde jongeren worden in een gigantische arena gezet, waar er slechts één levend uit kan komen. De rest van Panem wordt gedwongen het mediaspektakel live op televisie te volgen. De zestienjarige Katniss Everdeen komt uit district 12, een van de armste districten. Ze weet zichzelf, haar moeder en zusje Prim in leven te houden door illegaal in de bossen te jagen met haar beste vriend Gale. Maar dan wordt Prim geselecteerd voor The Hunger Games. Katniss twijfelt geen moment en neemt de plaats van haar zusje in. Vanaf dat moment heeft ze nog maar één doel: overleven tegen elke prijs. Eenmaal in de arena wordt ze geconfronteerd met de moeilijke keuzes die ze daarvoor moet maken. Afwegingen tussen de dood en mededogen, maar ook tussen liefde en leven.

  Zappen.blog.nl