1. Nieuws

    CanalDigitaal certificeert twee HD-ontvangers

    CanalDigitaal heeft haar portofolio van gecertificeerde satellietontvangers verder uitgebreid met twee HD-satellietointvangers.
    Jarco Kriek
    14 oktober 2010
    comments 0
    CanalDigitaal certificeert twee HD-ontvangers

    M7 Group S.A heeft voor de televisie-aanbieder CanalDigitaal twee HD-ontvangers van certificatie voorzien. Met de goede firmware kan de satellietkijker, bij gebruik van de officiële Mediaguard CI-module, ongestoord kijken naar het zenderaanbod van CanalDigitaal.

    Het gaat om de Homecast HS2100 en de Smart Titanium V2. Beide HD-satellietontvangers hebben op succesvolle wijze het CanalDigitaal-certificeringstraject doorlopen. Beide ontvangers beschikken één DVB-S2 satelliettuner. Hierdoor kan men niet alleen kijken naar HDTV maar ook naar SD-kanalen die door CanalDigitaal in MPEG4 worden aangeboden. Deze beide satellietontvangers hebben mogelijkheden om deze op een oude beeldbuistelevisie en oudere platte televisies aan te sluiten. Steeds meer televisiezenders bij CanalDigitaal in MPEG4 uitgezonden. Voor ontvangst is dus een HD-ontvanger nodig.

    De Homecast HS2100 en Smart Titanium V2 beschikken beiden over de mogelijkheid om via de USB-aansluiting een externe harde schijf aan te sluiten. Hierdoor worden beperkte PVR- en timeshift-toepassingen mogelijk.

    In het eerstkomende nummer van Totaal TV, editie 23, wordt de hardwaretest van de Smart Titanium V2 HD-satellietontvanger gepubliceert.

     

    CanalDigitaalM7 Group S.AHDTVsatellietontvangercertificatie

    Reacties

  1. TV-TIP Tennis: Roland Garros

    Tennis: Roland Garros
    NPO 1 om 11:00 uur
    Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.

    Doe mee en win!

    • *

      4X VIP-PAKKET THE MUMMY

      Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe film van de wereldwijde legende: The Mummy. Terwijl men dacht dat ze overleden was, wordt een prehistorische prinses wakker in haar graftombe. Totaal TV geeft vier VIP-pakketten van deze 3D-film weg met daarin een T-shirt, een dvd van Jurassic World en twee bioscoopkaartjes voor The Mummy.

    TV-TIP Formule 1: GP van Monaco

    Formule 1: GP van Monaco
    Ziggo Sport Select om 13:00 uur
    Voorbeschouwing en live verslag van de race van de Formula 1 Grand Prix de Monaco, gereden op het straten circuit van Monte Carlo, in Monaco. Met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanf de grid in Monte Carlo. Presentatie Rob Kamphues.

    Zappen.blog.nl