Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    CanalDigitaal start vervangingsaanbod Mediaguard2 smartcard

    Een vervangingsaanbod voor een nieuwe smartcard is vanaf mei beschikbaar voor CanalDigitaal-abonnees met een standaard- of settopbox pakket.
    Jarco Kriek
    8 april 2010
    comments 0
    CanalDigitaal start vervangingsaanbod Mediaguard2 smartcard

    Abonnees met een standaard- of settopbox pakket bij televisieaanbieder CanalDigitaal kunnen de smartcard gratis of tegen gereduceerd tarief vervangen voor de nieuwe Mediaguard3 smartcard. Dat heeft eigenaar M7 Group S.A bekend gemaakt.

    Het Luxemburgse bedrijf benadrukt dat het om een vrijwillige keuze van klanten met deze abonnementen gaat. Deze hoeven de smartcard alleen maar om te ruilen als ze naar HD-kanalen willen kijken. Deze zijn namelijk alleen te ontvangen met de nieuwe smartcard. Dit geldt ook voor de drie publieke HD-kanalen Nederland1 HD, Nederland2 HD en Nederland3 HD die onderdeel zijn van het, gratis, standaardabonnement. CanalDigitaal blijft alle SD-zenders die in het standaard- en settopbox pakket beschikbaar zijn dus gewoon in Mediaguard2 uitzenden.

    Settopbox abonnees krijgen de smartcard gratis als men het huidige abonnement opwaardeert naar basispakket of hoger. Ook als men een abonnement neemt op het HD-pakket is de smartcard gratis. Bij contractverlenging van één jaar kost de nieuwe smartcard voor deze abonnees 15 euro. Als men niets aan het abonnement wil wijzigen zijn de eenmalige kosten 39 euro. Abonnees met het, gratis, standaardpakket kunnen de nieuwe smartcard ook voor dit bedrag kopen. Als men een abonnement neemt op basispakket of hoger is ook voor deze groep abonnees de smartcard gratis. Het bovenstaande vervangingsaanbod is ook geldig voor abonnees met een settopbox recreatie of settopbox multiroom abonnement. Om gebruik te maken van deze aanbieding kan men in mei telefonisch contact opnemen met de klantenservice of via “Mijn CanalDigitaal” op de internetsite van CanalDigitaal.


    M7 Group S.ACanalDigitaalMediaguard2Mediaguard3smartcardHDTVNederland1 HDNederland2 HDNederland3 HD

    Reacties

  1. TV-TIP UEFA Champions League (v): Ajax - Chelsea

    UEFA Champions League (v): Ajax - Chelsea
    NPO 3 om 18:20 uur
    Terwijl hun mannelijke collega’s bijna over hun eigen voeten struikelen, hebben de Ajax-vrouwen het een stuk beter op de rit. Na een knappe tweede plek in de groepsfase van de Champions League, mogen zij zich gaan bewijzen in de knock-outfase. De tegenstander is er meteen eentje van formaat: Chelsea, de finalist van 2021 en al vier jaar op rij kampioen in eigen land. Weet het team van aanvoerder Sherida Spitse weer potten te breken?

    TV-TIP My Strange Addiction: Still Addicted?

    My Strange Addiction: Still Addicted?
    TLC om 20:30 uur
    Het knagen op wc-papier of kattenhaar, drinken van je eigen urine of slapen met een ronkende föhn naast je hoofd; sommige mensen houden er nogal bizarre gewoontes op na. My Strange Addiction gaat na tien jaar terug naar een aantal van de meest opmerkelijke gevallen van destijds. Heeft Nathaniel bijvoorbeeld nog een relatie met zijn auto? En hoe gaat het met de onsmakelijk lange nagels van Ayanna?

    Interview

    • *

      Joris Linssen

      Out of Office

      In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
      Reacties0 reactie(s)