1. Nieuws

  Car Channel bij UPC

  Digitale abonnees van UPC krijgen er per 1 februari aanstaande weer een themazender bij: Car Channel zal aan het pakket worden toegevoegd.
  Jan-Hein Visser
  18 januari 2009
  comments 0
  Car Channel bij UPC
  Op UPC Digital zal 1 februari aanstaande een nieuwe themazender verschijnen in het aanbod. Het gaat om Car Channel dat ook al een tijdje werd aangeboden bij enkele andere bekende digitale aanbieders zoals Ziggo. De zender wordt, na dit al een tijd te hebben nagestreefd, nu ook bij UPC aan het digitale pakket toegevoegd. Dit liet Car Channel zelf middels een nieuwsbrief weten. Overigens is de toevoeging nog niet officieel door UPC aangekondigd.

  CarChannel is het eerste Nederlandse digitale televisiekanaal dat volledig gericht is op de auto in de breedste zin van het woord. Met CarChannel komt er een wereld aan informatie en entertainment rondom deze heilige koe beschikbaar, afgestemd op de verschillende doelgroepen. Van de allereerste 19e-eeuwse exemplaren tot de meest geavanceerde modellen, van ontwerp tot technologie, van mondiale autoraces tot en met de autodealer.

  CarChannel wordt al doorgegeven via de digitale pakketten van de kabelbedrijven Ziggo, CAIW, Delta, CAI Harderwijk en Kabel Noord.De zender hoopt ook in 2009 bij UPC te gaan uitzenden. De zender wordt bij UPC bij de sportzenders toegevoegd en zal op preselectie 207 te zien zijn.
  Car ChannelUPC

  Reacties

 1. TV-TIP Pyeongchang live

  Pyeongchang live
  NPO 1 om 09:30 uur
  Eindelijk! Kjeld Nuis op de Olympische Spelen. In 2009 en 2013 ging het nog gruwelijk fout, na ellende met ziekte en overconcentratie, maar deze keer wist de middenafstand-specialist zich met volle overtuiging te plaatsen op het OKT. Nuis gaat voor zijn grote droom: zijn tweede goud op de Spelen. Hij is vandaag de grote favoriet op de 1.000 meter.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY GEOSTORM

   Nadat een serie van ongekende natuurrampen de planeet heeft bedreigd, formeren wereldleiders een gecompliceerd netwerk van satellieten om het wereldwijde klimaat te controleren. Maar het systeem dat de aarde zou moeten beschermen, wil plotseling alles en iedereen wegvagen. Totaal TV mag deze ultieme strijd tussen mens en natuur vijf keer op Blu-ray weggeven.

  TV-TIP Kameleon 2

  Kameleon 2
  NPO 3 om 15:30 uur
  Het duurde even voordat de schippers van de Kameleon hun eigen film kregen en na twee stuks is het ook wel genoeg. Hoewel deze film een vrijer verhaal volgt dan de vorige, is het meer van hetzelfde. De film is een beetje traag voor het moderne publiek, maar daar zullen de kinderen zich niet aan storen.