1. Nieuws

  Car Channel bij UPC

  Digitale abonnees van UPC krijgen er per 1 februari aanstaande weer een themazender bij: Car Channel zal aan het pakket worden toegevoegd.
  Jan-Hein Visser
  18 januari 2009
  comments 0
  Car Channel bij UPC
  Op UPC Digital zal 1 februari aanstaande een nieuwe themazender verschijnen in het aanbod. Het gaat om Car Channel dat ook al een tijdje werd aangeboden bij enkele andere bekende digitale aanbieders zoals Ziggo. De zender wordt, na dit al een tijd te hebben nagestreefd, nu ook bij UPC aan het digitale pakket toegevoegd. Dit liet Car Channel zelf middels een nieuwsbrief weten. Overigens is de toevoeging nog niet officieel door UPC aangekondigd.

  CarChannel is het eerste Nederlandse digitale televisiekanaal dat volledig gericht is op de auto in de breedste zin van het woord. Met CarChannel komt er een wereld aan informatie en entertainment rondom deze heilige koe beschikbaar, afgestemd op de verschillende doelgroepen. Van de allereerste 19e-eeuwse exemplaren tot de meest geavanceerde modellen, van ontwerp tot technologie, van mondiale autoraces tot en met de autodealer.

  CarChannel wordt al doorgegeven via de digitale pakketten van de kabelbedrijven Ziggo, CAIW, Delta, CAI Harderwijk en Kabel Noord.De zender hoopt ook in 2009 bij UPC te gaan uitzenden. De zender wordt bij UPC bij de sportzenders toegevoegd en zal op preselectie 207 te zien zijn.
  Car ChannelUPC

  Reacties

 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Formule 1

  Formule 1
  Ziggo Sport Select om 20:15 uur
  Voorbeschouwing van de race van de Grand Prix in de Verenigde Staten, gereden op de Circuit of The Americas, in Austin, Texas.

  Zappen.blog.nl