1. Nieuws

  Car Channel in ‘etalage’ bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen

  CanalDigitaal en TV Vlaanderen geven in de maand januari Car Channel op proef door.
  Jan-Hein Visser
  4 januari 2008
  comments 0
  Car Channel in ‘etalage’ bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen
  Gedurende de maand januari geven CanalDigitaal en TV Vlaanderen Car Channel door in het zogenaamde etalagekanaal. Car Channel is het eerste Nederlandstalige of Nederlands ondertitelde kanaal dat zich volledig richt op de autowereld. Dat varieert van design tot techniek en van oude tot nieuwe modellen. In Nederland is Car Channel al te ontvangen via een aantal digitale kabelnetten.

  TV Vlaanderen laat weten dat E! Entertainment weer is verdwenen. Deze zender verdween ook weer bij CanalDigitaal en werd bij beide providers vervangen door MGM, dat een vaste plek kreeg in de themapakketten. Het Etalagakanaal is alléén te ontvangen met een DUO LNB of in ieder geval een schotelantenne die ook een kop voor de Astra3-satellietpositie heeft. De Vlaamse kijker moet zich ook hebben aangemeld voor het themapakket, dat tot eind februari geheel op proef is te zien.

  Het Etalagekanaal komt, in tegenstelling tot wat kabelbedrijven doen, niet beschikbaar voor alle CanalDigitaal en TV Vlaanderen abonnees omdat de zenders die erop worden getoond voor het themapakket bestemd zijn. Hoe TV Vlaanderen gaat onderzoeken welke van de proefkanalen geliefd zijn bij het publiek, is nog niet bekendgemaakt. CanalDigitaal wil hiervoor de hulp in roepen van de NBS.
  etalagekanaalCar ChannelCanalDigitaalTV Vlaanderen

  Reacties

 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Formule 1

  Formule 1
  Ziggo Sport Select om 20:15 uur
  Voorbeschouwing van de race van de Grand Prix in de Verenigde Staten, gereden op de Circuit of The Americas, in Austin, Texas.

  Zappen.blog.nl