1. Nieuws

  Car Channel in ‘etalage’ bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen

  CanalDigitaal en TV Vlaanderen geven in de maand januari Car Channel op proef door.
  Jan-Hein Visser
  4 januari 2008
  comments 0
  Car Channel in ‘etalage’ bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen
  Gedurende de maand januari geven CanalDigitaal en TV Vlaanderen Car Channel door in het zogenaamde etalagekanaal. Car Channel is het eerste Nederlandstalige of Nederlands ondertitelde kanaal dat zich volledig richt op de autowereld. Dat varieert van design tot techniek en van oude tot nieuwe modellen. In Nederland is Car Channel al te ontvangen via een aantal digitale kabelnetten.

  TV Vlaanderen laat weten dat E! Entertainment weer is verdwenen. Deze zender verdween ook weer bij CanalDigitaal en werd bij beide providers vervangen door MGM, dat een vaste plek kreeg in de themapakketten. Het Etalagakanaal is alléén te ontvangen met een DUO LNB of in ieder geval een schotelantenne die ook een kop voor de Astra3-satellietpositie heeft. De Vlaamse kijker moet zich ook hebben aangemeld voor het themapakket, dat tot eind februari geheel op proef is te zien.

  Het Etalagekanaal komt, in tegenstelling tot wat kabelbedrijven doen, niet beschikbaar voor alle CanalDigitaal en TV Vlaanderen abonnees omdat de zenders die erop worden getoond voor het themapakket bestemd zijn. Hoe TV Vlaanderen gaat onderzoeken welke van de proefkanalen geliefd zijn bij het publiek, is nog niet bekendgemaakt. CanalDigitaal wil hiervoor de hulp in roepen van de NBS.
  etalagekanaalCar ChannelCanalDigitaalTV Vlaanderen

  Reacties

 1. TV-TIP Watchmen

  Watchmen
  RTL 7 om 20:00 uur
  Deze mysterieuze, spectaculaire actiefilm speelt zich af in 1985 in de straten van New York. Superhelden maken deel uit van het dagelijkse leven en spelen een belangrijke rol in de samenleving. Wanneer door één van de superhelden ontdekt wordt dat er een seriemoordenaar rondloopt met als doel hen allen uit te moorden, volgt er ontdekking op ontdekking. De missie van de Watchmen is te waken over de mensheid, maar wie houdt hen dan in de gaten?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl