1. Nieuws

  Champions League-kraker Barcelona - Bayern München bij NOS

  De NOS zendt op dinsdag 5 mei en woensdag 6 mei de halve finales van de Champions League uit.
  Jarco Kriek
  6 mei 2015
  comments 33
  Champions League-kraker Barcelona - Bayern München bij NOS

  De NOS zendt op dinsdag 5 mei en woensdag 6 mei de halve finales van de Champions League uit.


  De eerste halve finale gaat tussen Juventus en Real Madrid. De voorbeschouwing is vanaf 20.15 uur op NPO 3 te bekijken. De aftrap is om 20.45 uur. Een dag later is op hetzelfde tijdstip de voetbalkraker FC Barcelona – Bayern München als tweede halve finale van de Champions League te bekijken. NOS bezit tot het einde van dit voetbalseizoen de uitzendrechten van de Champions League. Na de zomer is deze voetbalcompetitie bij SBS Broadcasting-zender Veronica te zien.

  NOSNPOChampions LeaguevoetbalJuventusReal MadridFC BarcelonaBarcelonaBayern MünchenMunchenhalve finaleSBS BriadcastingVeronicauitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League Voorbeschouwing

  UEFA Europa League Voorbeschouwing
  RTL 7 om 18:00 uur
  Europese topclubs nemen het tegen elkaar op in de UEFA Europa League. Het is het sterkste clubtoernooi van Europa na de Champions League en is een garantie op memorabele wedstrijden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP La Famiglia

  La Famiglia
  NPO 1 om 20:30 uur
  De familie Esposito runt een gezellig Italiaans restaurant in Lingedijk. Alhoewel een oerhollands dorp, worden hier de zaken op zijn Italiaans geregeld.

  Zappen.blog.nl