1. Nieuws

  Champions League-kraker Barcelona - Bayern München bij NOS

  De NOS zendt op dinsdag 5 mei en woensdag 6 mei de halve finales van de Champions League uit.
  Jarco Kriek
  6 mei 2015
  comments 33
  Champions League-kraker Barcelona - Bayern München bij NOS

  De NOS zendt op dinsdag 5 mei en woensdag 6 mei de halve finales van de Champions League uit.


  De eerste halve finale gaat tussen Juventus en Real Madrid. De voorbeschouwing is vanaf 20.15 uur op NPO 3 te bekijken. De aftrap is om 20.45 uur. Een dag later is op hetzelfde tijdstip de voetbalkraker FC Barcelona – Bayern München als tweede halve finale van de Champions League te bekijken. NOS bezit tot het einde van dit voetbalseizoen de uitzendrechten van de Champions League. Na de zomer is deze voetbalcompetitie bij SBS Broadcasting-zender Veronica te zien.

  NOSNPOChampions LeaguevoetbalJuventusReal MadridFC BarcelonaBarcelonaBayern MünchenMunchenhalve finaleSBS BriadcastingVeronicauitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Murder at 1600

  Murder at 1600
  SBS9 om 20:30 uur
  De vrouw blijkt een medewerkster van de president te zijn en Regis wil de zaak tot op de bodem uitzoeken. Dat is praktisch onmogelijk, want de overheidsdienst overvleugeld Regis' bevoegdheden en de bekende doofpot staat al klaar. Regis weet de hulp los te peuteren van regerings-ambtenaar Nina Chance (Diane Lane), die de opdracht heeft gekregen het onderzoek 'geruisloos' te laten verlopen. Samen komen ze erachter dat de moord slechts een kleine schakel is in een politiek complot.

  Zappen.blog.nl