1. Nieuws

  Champions League wedstrijd Bayern München op Sat.1

  De komende dagen staat bij veel Europese televisiezenders de programmering in het teken van de laatste play-off wedstrijden van de Europese voetbalcompetities Champions League en Europa League.
  Jarco Kriek
  16 augustus 2011
  comments 0
  Champions League wedstrijd Bayern München op Sat.1

  De komende dagen staat bij veel Europese televisiezenders de programmering in het teken van de laatste play-off wedstrijden van de Europese voetbalcompetities Champions League en Europa League.

  Dat ook het geval bij diverse Duitse televisiezenders. Daarbij is het opvallend dat veel wedstrijden niet bij betaalzenders maar via vrij te ontvangen zenders te bekijken zijn. Zo is de eerste play-off wedstrijd van Bayern München tegen het Zwitserse FC Zürich bij de Duitse commerciële televisiezender Sat.1 te bekijken. De uitzending begint om 20.15 uur. Sat.1 is in Nederland bij diverse televisieaanbieders in het digitale zenderaanbod te vinden. Via de satelliet is Sat.1 zelfs zowel analoog als digitaal ongecodeerd op de ASTRA1-satelliet te ontvangen. De wedstrijd zal ook in native HD-kwaliteit op Sat.1 HD worden uitgezonden. Deze HD-zender is echter niet officieel in Nederland beschikbaar. Sat.1 HD wordt wel via de ASTRA1-satelliet uitgezonden maar daarvoor is een abonnement op het SES ASTRA HD-betaalpakket HD+ nodig. Er zijn overigens wel enige duizenden Nederlanders – meestal wonend in oost-Nederland – die via een omweg over een HD+ abonnement beschikken.

  Op donderdag is op de ZDF de eerste play-off wedstrijd in de Europa League van Hannover 96 te zien. Deze Duitse voetbalclub neemt het in het eigen stadion vanaf 20.30 uur op tegen het Spaanse FC Sevilla. Op het HD-kanaal ZDF HD is deze wedstrijd in native HD-kwaliteit te zien. Dit HD-kanaal is bij enkele kleinere televisieaanbieders in Nederland beschikbaar. Ook kan men ZDF HD ongecodeerd via de ASTRA1-satelliet ontvangen. De schotelbezitter kan overigens voorafgaand aan deze wedstrijd op het Duitse sportkanaal Sport1 via de ASTRA1-satelliet de uitwedstrijd van Schalke 04 bij HJK Helsinki bekijken. Net als bij Sat.1 HD is de HD-versie van dit Duitse sportkanaal ook via het SES ASTRA HD+ aanbod via dezelfde satelliet te bekijken.

  Champions LeagueEuropa LeagueUEFAvoetbalSat.1Sat.1 HDZDFZDF HDSport1Sport1 HD

  Reacties

 1. TV-TIP Jack Reacher

  Jack Reacher
  RTL 5 om 20:00 uur
  Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte James Barr weigert echter te praten en voor zijn advocaat heeft hij slechts één boodschap: "Get Jack Reacher!"

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Wedden dat ik het kan

  Wedden dat ik het kan
  SBS6 om 20:00 uur
  In de eerste aflevering wedt Koen dat hij alle 721 Pokémon aan hun silhouet kan herkennen. Ook gaat Chris een bijzondere uitdaging aan. Lukt het hem om een cactus in twee minuten op te eten?

  Zappen.blog.nl