1. Nieuws

  Champions League wedstrijd Bayern München op Sat.1

  De komende dagen staat bij veel Europese televisiezenders de programmering in het teken van de laatste play-off wedstrijden van de Europese voetbalcompetities Champions League en Europa League.
  Jarco Kriek
  16 augustus 2011
  comments 0
  Champions League wedstrijd Bayern München op Sat.1

  De komende dagen staat bij veel Europese televisiezenders de programmering in het teken van de laatste play-off wedstrijden van de Europese voetbalcompetities Champions League en Europa League.

  Dat ook het geval bij diverse Duitse televisiezenders. Daarbij is het opvallend dat veel wedstrijden niet bij betaalzenders maar via vrij te ontvangen zenders te bekijken zijn. Zo is de eerste play-off wedstrijd van Bayern München tegen het Zwitserse FC Zürich bij de Duitse commerciële televisiezender Sat.1 te bekijken. De uitzending begint om 20.15 uur. Sat.1 is in Nederland bij diverse televisieaanbieders in het digitale zenderaanbod te vinden. Via de satelliet is Sat.1 zelfs zowel analoog als digitaal ongecodeerd op de ASTRA1-satelliet te ontvangen. De wedstrijd zal ook in native HD-kwaliteit op Sat.1 HD worden uitgezonden. Deze HD-zender is echter niet officieel in Nederland beschikbaar. Sat.1 HD wordt wel via de ASTRA1-satelliet uitgezonden maar daarvoor is een abonnement op het SES ASTRA HD-betaalpakket HD+ nodig. Er zijn overigens wel enige duizenden Nederlanders – meestal wonend in oost-Nederland – die via een omweg over een HD+ abonnement beschikken.

  Op donderdag is op de ZDF de eerste play-off wedstrijd in de Europa League van Hannover 96 te zien. Deze Duitse voetbalclub neemt het in het eigen stadion vanaf 20.30 uur op tegen het Spaanse FC Sevilla. Op het HD-kanaal ZDF HD is deze wedstrijd in native HD-kwaliteit te zien. Dit HD-kanaal is bij enkele kleinere televisieaanbieders in Nederland beschikbaar. Ook kan men ZDF HD ongecodeerd via de ASTRA1-satelliet ontvangen. De schotelbezitter kan overigens voorafgaand aan deze wedstrijd op het Duitse sportkanaal Sport1 via de ASTRA1-satelliet de uitwedstrijd van Schalke 04 bij HJK Helsinki bekijken. Net als bij Sat.1 HD is de HD-versie van dit Duitse sportkanaal ook via het SES ASTRA HD+ aanbod via dezelfde satelliet te bekijken.

  Champions LeagueEuropa LeagueUEFAvoetbalSat.1Sat.1 HDZDFZDF HDSport1Sport1 HD

  Reacties

 1. TV-TIP Watchmen

  Watchmen
  RTL 7 om 20:00 uur
  Deze mysterieuze, spectaculaire actiefilm speelt zich af in 1985 in de straten van New York. Superhelden maken deel uit van het dagelijkse leven en spelen een belangrijke rol in de samenleving. Wanneer door één van de superhelden ontdekt wordt dat er een seriemoordenaar rondloopt met als doel hen allen uit te moorden, volgt er ontdekking op ontdekking. De missie van de Watchmen is te waken over de mensheid, maar wie houdt hen dan in de gaten?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl