Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Chris Evans zenuwachtig over Top Gear

    Het nieuwe seizoen van Top Gear wordt anders. Heel anders. Zo is Chris Evans het nieuwe gezicht van het programma. Hij volgt Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May op.
    Jarco Kriek
    11 oktober 2015
    comments 1
    Chris Evans zenuwachtig over Top Gear

    Het nieuwe seizoen van Top Gear wordt anders. Heel anders. Zo is Chris Evans het nieuwe gezicht van het programma. Hij volgt Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May op.


    Na het ontslag van Jeremy Clarkson wegens een handgemeen op de werkvloer verlieten ook Richard Hammond en James May de BBC. Het trio gaat volgend jaar een autoprogramma voor de Amerikaanse videodienst Amazon maken. De BBC gaat echter met Top Gear verder en heeft in Chris Evans een nieuwe presentator gevonden. Op de MIPCOM tv-beurs in Cannes – belangrijk voor de internationale verkoop van het tv-programma – werd het vernieuwde Top Gear groots aan de pers gepresenteerd.

    Niet elke aflevering Top Gear een co-host

    Chris Evans stelde dat in de toekomst niet elke aflevering van Top Gear naast hem een co-host te zien is. "We gaan dingen anders dan voorheen doen. Niet alleen omdat we dat moeten maar ook willen doen", aldus de nieuwe presentator. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May waren in Top Gear volgens Evans briljant. Hij wil hen dus niet nadoen maar Top Gear op zijn eigen manier presenteren. Chris Evans – autoliefhebber en presentator bij BBC Radio 2 – heeft een driejarig contract voor de presentatie getekend.

    The Stig bij Top Gear

    De BBC en Chris Evans willen niet teveel over het vernieuwde Top Gear kwijt. Op de perspresentatie in Cannes was wél de gemaskerde testcoureur The Stig aanwezig. Evans hierover: "Ik wil niet specifieks hierover zeggen. Maar The Stig vandaag hier aanwezig. Dat zou een mooie aanwijzing kunnen zijn dat hij er ook morgen is." Het komende seizoen van Top Gear telt acht afleveringen. Evans stelt best wel zenuwachtig hiervoor te zijn. De toekomst moet volgens hem uitwijzen dat hij de juiste persoon voor presentatie van Top Gear is.

    Top GearBBCThe StigChris EvansBBC Radio 2autoautosportautoprogrammaVeronicaMIPCOMtvtelevisieCannesJeremy ClarksonRichard HammondJames May

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview