1. Nieuws

  CI+ tv-dienst ‘TV met een kaartje’ bij Telenet

  De Belgische tv-aanbieder biedt vanaf 24 juni de nieuwe tv-dienst ‘TV met een kaartje’ aan. Hierbij kan men via een CI+ module direct via de televisie naar tv kijken.
  Jarco Kriek
  13 juni 2013
  comments 0
  CI+ tv-dienst ‘TV met een kaartje’ bij Telenet

  De Belgische tv-aanbieder biedt vanaf 24 juni de nieuwe tv-dienst ‘TV met een kaartje’ aan. Hierbij kan men via een CI+ module direct via de interne tuner van het televisietoestel naar tv kijken.

  Het Amerikaanse Liberty Global – eigenaar van UPC Nederland – heeft een meerderheidsbelang in Telenet. Het is daarom ook opvallend dat bij Telenet de CI+ module die voor deze tv-dienst nodig is voor een eenmalig bedrag van 69 euro gekocht kan worden. UPC Nederland hanteert een huurmodel waarbij de abonnee voor vier euro per maand de CI+ module in bruikleen krijgt. Het grote voordeel van de kijker is dat voor het bekijken van digitale tv geen externe decoder meer nodig is. Ook kan men met één afstandsbediening zappen door het digitale zenderaanbod. Nadeel is dat er met de huidige techniek via de CI+ geen interactieve diensten als uitgesteld kijken en video on demand mogelijk zijn.

  Telenet biedt 75 zenders via CI+

  Met 'TV met een kaartje' geniet de klant van hetzelfde uitgebreide zenderpakket als digitale kijkers, bestaande uit 75 zenders waarvan een groot aantal in HD. Het is ook mogelijk om extra zenderpakketten als Prime of Sporting Telenet te bestellen. Daarnaast is er een elektronische programmagids beschikbaar die 2 dagen vooruit kijkt. Inge Smidts - sr VP Residential Marketing Telenet – over de nieuwe tv-dienst: "We vinden het belangrijk om ons tv-product af te stemmen op maat van de klant. Zo werd voor onze digitale televisieklanten sinds kort het innovatieve Yelo TV gelanceerd. Met 'TV met een kaartje' komen we tegemoet aan kabeltelevisieklanten voor wie de vele functionaliteiten van digitale tv een drempel zijn. Ook voor wie zijn extra televisietoestel, bijvoorbeeld in de slaapkamer, graag op een voordelige manier wil uitbreiden met meer zenders, is 'TV met een kaartje' zeer geschikt. Klanten lieten ons al eerder weten dat ze de CI+ technologie van hun televisietoestel graag wilden benutten. We spelen met 'TV met een kaartje' in op deze behoefte van de klant."

  TelenetLiberty GlobalUPC NederlandTV met een kaartjeCI+modulekabeldigitale tvtelevisiekabel

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl