1. Nieuws

  CI+ tv-dienst ‘TV met een kaartje’ bij Telenet

  De Belgische tv-aanbieder biedt vanaf 24 juni de nieuwe tv-dienst ‘TV met een kaartje’ aan. Hierbij kan men via een CI+ module direct via de televisie naar tv kijken.
  Jarco Kriek
  13 juni 2013
  comments 0
  CI+ tv-dienst ‘TV met een kaartje’ bij Telenet

  De Belgische tv-aanbieder biedt vanaf 24 juni de nieuwe tv-dienst ‘TV met een kaartje’ aan. Hierbij kan men via een CI+ module direct via de interne tuner van het televisietoestel naar tv kijken.

  Het Amerikaanse Liberty Global – eigenaar van UPC Nederland – heeft een meerderheidsbelang in Telenet. Het is daarom ook opvallend dat bij Telenet de CI+ module die voor deze tv-dienst nodig is voor een eenmalig bedrag van 69 euro gekocht kan worden. UPC Nederland hanteert een huurmodel waarbij de abonnee voor vier euro per maand de CI+ module in bruikleen krijgt. Het grote voordeel van de kijker is dat voor het bekijken van digitale tv geen externe decoder meer nodig is. Ook kan men met één afstandsbediening zappen door het digitale zenderaanbod. Nadeel is dat er met de huidige techniek via de CI+ geen interactieve diensten als uitgesteld kijken en video on demand mogelijk zijn.

  Telenet biedt 75 zenders via CI+

  Met 'TV met een kaartje' geniet de klant van hetzelfde uitgebreide zenderpakket als digitale kijkers, bestaande uit 75 zenders waarvan een groot aantal in HD. Het is ook mogelijk om extra zenderpakketten als Prime of Sporting Telenet te bestellen. Daarnaast is er een elektronische programmagids beschikbaar die 2 dagen vooruit kijkt. Inge Smidts - sr VP Residential Marketing Telenet – over de nieuwe tv-dienst: "We vinden het belangrijk om ons tv-product af te stemmen op maat van de klant. Zo werd voor onze digitale televisieklanten sinds kort het innovatieve Yelo TV gelanceerd. Met 'TV met een kaartje' komen we tegemoet aan kabeltelevisieklanten voor wie de vele functionaliteiten van digitale tv een drempel zijn. Ook voor wie zijn extra televisietoestel, bijvoorbeeld in de slaapkamer, graag op een voordelige manier wil uitbreiden met meer zenders, is 'TV met een kaartje' zeer geschikt. Klanten lieten ons al eerder weten dat ze de CI+ technologie van hun televisietoestel graag wilden benutten. We spelen met 'TV met een kaartje' in op deze behoefte van de klant."

  TelenetLiberty GlobalUPC NederlandTV met een kaartjeCI+modulekabeldigitale tvtelevisiekabel

  Reacties

 1. TV-TIP Wedden dat ik het kan

  Wedden dat ik het kan
  SBS6 om 20:00 uur
  Javier probeert op een afstand van vier meter met creditcards zes brandende tl-buizen kapot te gooien. Perry hijst zichzelf twintig treden omhoog aan de buitenkant van een brandweerladder.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Rock

  The Rock
  Veronica om 20:00 uur
  De afvallige generaal Francis X. Hummel maakt zich met zijn marinecommando's meester van wat de best beveiligde gevangenis aller tijden was: Alcatraz. Ze gijzelen er 81 toeristen en vragen 100 miljoen dollars losgeld ter compensatie voor de familie van overleden manschappen tijdens geheime operaties. Als hun eis niet ingewilligd wordt, zullen vijftien zenuwgasraketten San Francisco treffen. Slechts twee mannen kunnen de stad en de gijzelaars redden. De ene is een jonge FBI-agent die alles afweet van chemische wapens, de andere is de enige man die er ooit in geslaagd is uit Alcatraz te ontsnappen: de mysterieuze macho John Mason ...

  Zappen.blog.nl