1. Nieuws

  Commercieel DAB+ pakket België nu in heel Zuid-Nederland

  De Noorse telecomprovider Norkring heeft woensdag een DAB+ multiplex in het Belgische Schoten on air gebracht. Het signaal met acht radiozenders reikt met buitenantennes tot Rotterdam.
  Jan-Hein Visser
  17 maart 2016
  comments 6
  Commercieel DAB+ pakket België nu in heel Zuid-Nederland
  De Noorse telecomprovider Norkring heeft woensdag een DAB+ multiplex in het Belgische Schoten on air gebracht. Het signaal met acht radiozenders reikt met buitenantennes tot Rotterdam.

  Daarmee is het Belgische DAB+ zenderpakket met daarin de Vlaamse versie van Radio Maria, Top Radio, Radio FG, Top Radio, de Brugse radio VBRO, Radio Stad uit Gent, Family radio en Club FM nu in grote delen van Zuid-Nederland te horen. Alle stations zenden uit in DAB+ modus met 64 KbpS. In Genk staat al een zender aan en eind deze maand volgt de zender in West-Vlaanderen waarmee ontvangst in heel Zeeland mogelijk wordt. Met buitenantennes naar het zuiden gericht komt het signaal onder normale omstandigheden tot ongeveer de lijn Rotterdam-Gorinchem. Norkring zette de zender in Schoten aan tijdens de DAB+ forum dag in Antwerpen.
  NorkringBBCDAB+BelgiëDigital RadioBBC Worldservice

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Arbitrage

  Arbitrage
  RTL 8 om 20:30 uur
  Robert Miller (Richard Gere) is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben – geld, macht, een prachtige vrouw (Susan Sarandon) en een getalenteerde dochter (Brit Marling), die in zijn bedrijf werkt. Maar achter de schermen zit Robert diep in de schulden en moet hij zijn bedrijf verkopen voordat de lijken uit de kast komen. Zijn besluit om een weekendje te ontsnappen met zijn maîtresse, de mooie kunstenares Julie Côte (Laetitia Casta), brengt hem nog dieper in de problemen. Onderweg verongelukt hun auto waarna Robert de fanatieke rechercheur Michael Bryer (Tim Roth) achter zich aan krijgt. Het lijkt een kwestie van tijd voor zijn glanzende façade instort. Robert moet tot het uiterste gaan om te behouden wat hem dierbaarder is dan zijn vermogen; zijn familie.