1. Nieuws

  Commerciële Bananasplit op RTL 4

  RTL 4 test in de komende twee zaterdagavonden het nieuwe tv-programma Push The Red Button. Omdat de verborgen camera een belangrijke rol speelt, lijkt het Bananasplit.
  Jarco Kriek
  31 januari 2015
  comments 4
  Commerciële Bananasplit op RTL 4

  RTL 4 test in de komende twee zaterdagavonden het nieuwe tv-programma Push The Red Button. Omdat de verborgen camera een belangrijke rol speelt, lijkt het een commerciële variant op het AVROTROS-programma Bananasplit.


  Een rode knop speelt de hoofdrol in het nieuwe komische RTL 4-programma. Op willekeurige plekken in het land hebben de programmamakers een rode knop geplaatst met daarbij een aanlokkelijke tekst zoals ‘druk voor romantiek’. Als een voorbijganger daadwerkelijk op de knop drukt, gebeuren er hilarische dingen. Voorlopig zendt RTL 4 slechts een beperkt aantal afleveringen van het nieuwe programmaformat uit. Aan de hand hiervan wordt beslist of er in de toekomst met de serie verder gegaan wordt. Opvallend is dat RTL 4 het nieuwe verborgen camera-programma deels gelijktijdig met Bananasplit uitzendt dat vanaf 20.30 uur op NPO 1 wordt uitgezonden. 


  Push The Red Button is op zaterdag 31 januari om 20.00 uur op RTL 4 te zien.

  RTL 4RTL4Push The Red ButtonBananasplitverborgen cameracandid cameraAVROTROSAVROTROSNPO 1NPOpublieke omroep

  Reacties

 1. TV-TIP Panic Room

  Panic Room
  RTL 8 om 20:29 uur
  Het huis heeft een verborgen kamer, de zogenaamde Panic Room, die speciaal gebouwd is als toevluchtsoord in geval van inbraak. Al op de eerste avond dat ze in het appartement zijn, weten drie inbrekers hun huis binnen te dringen. Nog net op tijd weten moeder en dochter de 'panic room' in te vluchten, maar dan begint het dodelijke kat-en-muisspel met de drie niets ontziende indringers....

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Last Stand

  The Last Stand
  Veronica om 20:30 uur
  Owens (Arnold Schwarzenegger) staat als sheriff van Sommerton samen met zijn deputies als enige tussen een ontsnapte drugsbaron en de Mexicaanse grens. Een film vol actie, explosies en de nodige humor zoals we dat van Arnie gewend zijn. Na jaren van misdaad en geweldbestrijding in het stadje Sommerton Junction hoopt Sherrif Owens (Schwarzenegger) van zijn oude dag te genieten. Zijn rust wordt verstoord als een beruchte drugsbaron met een bende misdadigers ontsnapt en richting Sommerton Junction rijdt om daar de grens van Mexico over te steken. In eerste instantie wil de sherrif er niets mee te maken hebben, maar al snel neemt hij toch de verantwoordelijkheid op zich om nog een laatste keer z’n mannetje te staan…

  Zappen.blog.nl