1. Nieuws

  Commerciële Bananasplit op RTL 4

  RTL 4 test in de komende twee zaterdagavonden het nieuwe tv-programma Push The Red Button. Omdat de verborgen camera een belangrijke rol speelt, lijkt het Bananasplit.
  Jarco Kriek
  31 januari 2015
  comments 4
  Commerciële Bananasplit op RTL 4

  RTL 4 test in de komende twee zaterdagavonden het nieuwe tv-programma Push The Red Button. Omdat de verborgen camera een belangrijke rol speelt, lijkt het een commerciële variant op het AVROTROS-programma Bananasplit.


  Een rode knop speelt de hoofdrol in het nieuwe komische RTL 4-programma. Op willekeurige plekken in het land hebben de programmamakers een rode knop geplaatst met daarbij een aanlokkelijke tekst zoals ‘druk voor romantiek’. Als een voorbijganger daadwerkelijk op de knop drukt, gebeuren er hilarische dingen. Voorlopig zendt RTL 4 slechts een beperkt aantal afleveringen van het nieuwe programmaformat uit. Aan de hand hiervan wordt beslist of er in de toekomst met de serie verder gegaan wordt. Opvallend is dat RTL 4 het nieuwe verborgen camera-programma deels gelijktijdig met Bananasplit uitzendt dat vanaf 20.30 uur op NPO 1 wordt uitgezonden. 


  Push The Red Button is op zaterdag 31 januari om 20.00 uur op RTL 4 te zien.

  RTL 4RTL4Push The Red ButtonBananasplitverborgen cameracandid cameraAVROTROSAVROTROSNPO 1NPOpublieke omroep

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl