1. Nieuws

  Commerciële Bananasplit op RTL 4

  RTL 4 test in de komende twee zaterdagavonden het nieuwe tv-programma Push The Red Button. Omdat de verborgen camera een belangrijke rol speelt, lijkt het Bananasplit.
  Jarco Kriek
  31 januari 2015
  comments 4
  Commerciële Bananasplit op RTL 4

  RTL 4 test in de komende twee zaterdagavonden het nieuwe tv-programma Push The Red Button. Omdat de verborgen camera een belangrijke rol speelt, lijkt het een commerciële variant op het AVROTROS-programma Bananasplit.


  Een rode knop speelt de hoofdrol in het nieuwe komische RTL 4-programma. Op willekeurige plekken in het land hebben de programmamakers een rode knop geplaatst met daarbij een aanlokkelijke tekst zoals ‘druk voor romantiek’. Als een voorbijganger daadwerkelijk op de knop drukt, gebeuren er hilarische dingen. Voorlopig zendt RTL 4 slechts een beperkt aantal afleveringen van het nieuwe programmaformat uit. Aan de hand hiervan wordt beslist of er in de toekomst met de serie verder gegaan wordt. Opvallend is dat RTL 4 het nieuwe verborgen camera-programma deels gelijktijdig met Bananasplit uitzendt dat vanaf 20.30 uur op NPO 1 wordt uitgezonden. 


  Push The Red Button is op zaterdag 31 januari om 20.00 uur op RTL 4 te zien.

  RTL 4RTL4Push The Red ButtonBananasplitverborgen cameracandid cameraAVROTROSAVROTROSNPO 1NPOpublieke omroep

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Arbitrage

  Arbitrage
  RTL 8 om 20:30 uur
  Robert Miller (Richard Gere) is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben – geld, macht, een prachtige vrouw (Susan Sarandon) en een getalenteerde dochter (Brit Marling), die in zijn bedrijf werkt. Maar achter de schermen zit Robert diep in de schulden en moet hij zijn bedrijf verkopen voordat de lijken uit de kast komen. Zijn besluit om een weekendje te ontsnappen met zijn maîtresse, de mooie kunstenares Julie Côte (Laetitia Casta), brengt hem nog dieper in de problemen. Onderweg verongelukt hun auto waarna Robert de fanatieke rechercheur Michael Bryer (Tim Roth) achter zich aan krijgt. Het lijkt een kwestie van tijd voor zijn glanzende façade instort. Robert moet tot het uiterste gaan om te behouden wat hem dierbaarder is dan zijn vermogen; zijn familie.