1. Nieuws

  Commerciële omroep Focuz TV failliet

  De Gelderse regionale commerciële omroep Focuz TV uit Didam heeft het in het roerige Nederlandse medialandschap niet gered en is failliet verklaard.
  Jarco Kriek
  11 juni 2014
  comments 0
  Commerciële omroep Focuz TV failliet

  De Gelderse regionale commerciële omroep Focuz TV uit Didam heeft het in het roerige Nederlandse medialandschap niet gered en is failliet verklaard. De rechter heeft een curator aangesteld.

  Het faillissement van Focuz TV komt niet onverwacht. Al langere tijd kampte de zender met financiële problemen. De uitzendingen van Focuz TV blijven voorlopig nog doorgaan. Op deze manier hoopt curator Vincent Jongerius een overnamekandidaat voor de zender te vinden. De huidige investeerders – waaronder zakenman Hennie van der Most – wilden niet langer geld in de omroep steken. Focuz TV is het fusieproduct na het samengaan van de regionale commerciële omroepen Graafschap TV en Gelre TV nadat Graafschap TV in 2010 failliet ging. Focuz TV had een landelijk bereik via KPN Interactieve TV en was via tv-aanbieders in Gelderland te bekijken.

  Focuz TVFocuzTVregionaalcommercieelGelderlandfaillietHennie van der MostKPNInteractieve TVZiggoUPC

  Reacties

 1. TV-TIP Ex on the Beach

  Ex on the Beach
  MTV om 20:00 uur
  Wat gebeurt er als je acht single guys en girls dropped op een paradijselijk eiland voor een vakantie vol zon, zee, strand en seks? Heerlijk! Maar zo simpel is het niet. MTV haalt namelijk één voor één de exen terug...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League: Real Madrid - Borussia Dortmund

  UEFA Champions League: Real Madrid - Borussia Dortmund
  Veronica om 20:00 uur
  Live de westrijd van UEFA Champions League: Real Madrid - Borussia Dortmund.

  Zappen.blog.nl