1. Nieuws

  Commerciële omroep Focuz TV failliet

  De Gelderse regionale commerciële omroep Focuz TV uit Didam heeft het in het roerige Nederlandse medialandschap niet gered en is failliet verklaard.
  Jarco Kriek
  11 juni 2014
  comments 0
  Commerciële omroep Focuz TV failliet

  De Gelderse regionale commerciële omroep Focuz TV uit Didam heeft het in het roerige Nederlandse medialandschap niet gered en is failliet verklaard. De rechter heeft een curator aangesteld.

  Het faillissement van Focuz TV komt niet onverwacht. Al langere tijd kampte de zender met financiële problemen. De uitzendingen van Focuz TV blijven voorlopig nog doorgaan. Op deze manier hoopt curator Vincent Jongerius een overnamekandidaat voor de zender te vinden. De huidige investeerders – waaronder zakenman Hennie van der Most – wilden niet langer geld in de omroep steken. Focuz TV is het fusieproduct na het samengaan van de regionale commerciële omroepen Graafschap TV en Gelre TV nadat Graafschap TV in 2010 failliet ging. Focuz TV had een landelijk bereik via KPN Interactieve TV en was via tv-aanbieders in Gelderland te bekijken.

  Focuz TVFocuzTVregionaalcommercieelGelderlandfaillietHennie van der MostKPNInteractieve TVZiggoUPC

  Reacties

 1. TV-TIP Vroege vogels

  Vroege vogels
  NPO 2 om 19:20 uur
  Zoektocht naar de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid

  UEFA Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstijd van de UEFA Champions League: Borussia Dortmund Real Madrid.