1. Nieuws

  Commerciële omroep Focuz TV failliet

  De Gelderse regionale commerciële omroep Focuz TV uit Didam heeft het in het roerige Nederlandse medialandschap niet gered en is failliet verklaard.
  Jarco Kriek
  11 juni 2014
  comments 0
  Commerciële omroep Focuz TV failliet

  De Gelderse regionale commerciële omroep Focuz TV uit Didam heeft het in het roerige Nederlandse medialandschap niet gered en is failliet verklaard. De rechter heeft een curator aangesteld.

  Het faillissement van Focuz TV komt niet onverwacht. Al langere tijd kampte de zender met financiële problemen. De uitzendingen van Focuz TV blijven voorlopig nog doorgaan. Op deze manier hoopt curator Vincent Jongerius een overnamekandidaat voor de zender te vinden. De huidige investeerders – waaronder zakenman Hennie van der Most – wilden niet langer geld in de omroep steken. Focuz TV is het fusieproduct na het samengaan van de regionale commerciële omroepen Graafschap TV en Gelre TV nadat Graafschap TV in 2010 failliet ging. Focuz TV had een landelijk bereik via KPN Interactieve TV en was via tv-aanbieders in Gelderland te bekijken.

  Focuz TVFocuzTVregionaalcommercieelGelderlandfaillietHennie van der MostKPNInteractieve TVZiggoUPC

  Reacties

 1. TV-TIP Penny's Shadow

  Penny's Shadow
  NPO 3 om 15:30 uur
  Lisa is zeventien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de achttienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Zappen.blog.nl