1. Nieuws

  Commerciële regionale omroep krijgt eigen McDonalds menu

  Soms denk je: Gekker moet het niet worden. Daar valt de aankondiging dat de Friese commerciële regionale omroep een eigen menu bij de hamburgerketen McDonalds krijgt zeker onder.
  Jarco Kriek
  3 januari 2011
  comments 0
  Commerciële regionale omroep krijgt eigen McDonalds menu

  De synergie en samenwerking tussen Nederlandse bedrijven gaat steeds grotere vormen aannemen. In Friesland heeft dit geleid tot een toch wel aparte samenwerking tussen de commerciële regionale omroep GPTV en de hamburgergigant McDonalds.

  De gehele maand januari kan men in de Friese vestigingen van de hamburgerketen namelijk het speciale GPTV-menu kopen. Wie denkt dat dit menu enige binding met de omroep heeft komt van een oude kermis thuis. Het GPTV-menu bestaat namelijk uit een frisdrank, patat en twee cheeseburgers. Met het GPTV-menu wil de commerciële regionale omroep vieren dat de zender nu in geheel Friesland via de kabel te bekijken is. De zender wordt namelijk nu doorgegeven via UPC, Ziggo, Kabel Noord en Lijbrandt. Hierdoor heeft GPTV toegang tot meer dan 450.000 Friese televisiehuishoudens. GPTV maakt dagelijks een programma van een half uur waarin nieuws en wetenswaardigheden over de provincie Friesland aan het bod komen. Dit half uur durend programma wordt daarna de rest van de dag op het televisiekanaal van GPTV herhaald.

  Wat een cheeseburger met de commerciële regionale omroep nu exact te maken heeft blijft echter de vraag. Eerder had de hamburgerketen als tijdelijk lekkernij wel de McSneek op de menukaart staan. Wellicht was dit een betere keuze voor het GPTV-menu bij de hamburgerketen geweest.

  GPTVMcDonaldssamenwerkingUPCZiggoKabel NoordLijbrandt

  Reacties

 1. TV-TIP Clara und das Geheimnis der Bären

  Clara und das Geheimnis der Bären
  NPO 3 om 15:30 uur
  Jeugdfilm. De dertienjarige Clara woont met haar moeder en stiefvader op een afgelegen boerderij in de Alpen. Clara houdt erg veel van de natuur en van de mythes en sagen uit de regio. De ontdekking van een oude schoen brengt haar in contact met Susanna, een meisje dat leefde in 1808 en toen even oud was als Clara. Als er beren worden waargenomen in de streek, waarvan gedacht was dat deze waren uitgestorven, raakt het dorp in rep en roer. Clara doet haar uiterste best de beren te beschermen, waardoor haar leven en dat van Susanna met elkaar verweven worden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 16:30 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van de vaste "schaatsstemmen" Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.

  Zappen.blog.nl