1. Nieuws

  Commerciële regionale omroep krijgt eigen McDonalds menu

  Soms denk je: Gekker moet het niet worden. Daar valt de aankondiging dat de Friese commerciële regionale omroep een eigen menu bij de hamburgerketen McDonalds krijgt zeker onder.
  Jarco Kriek
  3 januari 2011
  comments 0
  Commerciële regionale omroep krijgt eigen McDonalds menu

  De synergie en samenwerking tussen Nederlandse bedrijven gaat steeds grotere vormen aannemen. In Friesland heeft dit geleid tot een toch wel aparte samenwerking tussen de commerciële regionale omroep GPTV en de hamburgergigant McDonalds.

  De gehele maand januari kan men in de Friese vestigingen van de hamburgerketen namelijk het speciale GPTV-menu kopen. Wie denkt dat dit menu enige binding met de omroep heeft komt van een oude kermis thuis. Het GPTV-menu bestaat namelijk uit een frisdrank, patat en twee cheeseburgers. Met het GPTV-menu wil de commerciële regionale omroep vieren dat de zender nu in geheel Friesland via de kabel te bekijken is. De zender wordt namelijk nu doorgegeven via UPC, Ziggo, Kabel Noord en Lijbrandt. Hierdoor heeft GPTV toegang tot meer dan 450.000 Friese televisiehuishoudens. GPTV maakt dagelijks een programma van een half uur waarin nieuws en wetenswaardigheden over de provincie Friesland aan het bod komen. Dit half uur durend programma wordt daarna de rest van de dag op het televisiekanaal van GPTV herhaald.

  Wat een cheeseburger met de commerciële regionale omroep nu exact te maken heeft blijft echter de vraag. Eerder had de hamburgerketen als tijdelijk lekkernij wel de McSneek op de menukaart staan. Wellicht was dit een betere keuze voor het GPTV-menu bij de hamburgerketen geweest.

  GPTVMcDonaldssamenwerkingUPCZiggoKabel NoordLijbrandt

  Reacties

 1. TV-TIP Bennie Stout

  Bennie Stout
  NPO 3 om 09:05 uur
  1930. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakte trapauto, zet Benjamin 'Bennie' Stout de boel regelmatig op stelten. Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto, die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennie's vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen. Bennie heeft nog maar één wens: hij vraagt Sinterklaas ervoor te zorgen dat zijn vader snel thuis komt, zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren. Al snel komt Bennie erachter dat het niet zo eenvoudig is. Hij bedenkt een list om zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft stiekem zijn naam bij de 'stoute kinderen' in Het Grote Boek van Sinterklaas. Want als 'stout jongetje' moet je mee in de zak naar Spanje… en laat dat nu precies zijn waar Bennie het allerliefste naar toe wil.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP 25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde

  25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde
  RTL 4 om 20:00 uur
  Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

  Zappen.blog.nl