1. Nieuws

  Commerciële shows leggen het af tegen Flikken

  De vliegende Hollanders van SBS hebben meer dan een miljoen kijkers weten te boeien. Desondanks trok Flikken Maastricht meer kijkers en ook de RTL 4 dansshow moest het afleggen.
  Jan-Hein Visser
  23 februari 2013
  comments 0
  Commerciële shows leggen het af tegen Flikken
  De vliegende Hollanders van SBS hebben meer dan een miljoen kijkers weten te boeien. Desondanks trok Flikken Maastricht meer kijkers en ook de RTL 4 dansshow moest het afleggen.

  Flikken Maastricht heeft met de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen 1.739.000 kijkers getrokken. Hoofdrolspeler Victor Reinier ziet ook na dit zevende seizoen nog toekomst in de serie en de kijkcijfers bewijzen dat. De shows op RTL 4 en SBS6 die gelijktijdig werden uitgezonden, trokken minder kijkers dan Flikken.

  SBS-show niet live

  Wat sommige kijkers opviel, is dat Vliegende Hollanders van SBS6 niet live werd uitgezonden, maar de show is dan ook in Duitsland op locatie opgenomen. De show met Gerard Joling als presentator trok met de eerste aflevering meer dan een miljoen kijkers. Van het skischansspringen had SBS vooraf hoge verwachtingen. Het programma eindigde vrijdag maar net in de top tien. Omdat de strijd tussen de kandidaten nog echt moet losbarsten, wordt verwacht dat de show nog meer kijkers gaat trekken. Chantal Janzen trok op RTL 4 net iets meer kijkers met haar nieuwe show Everybody Dance Now.
  Flikken MaastrichtEverbody Dance NowVictor ReinierVliegende HollandersSBS6RTL4Kijkcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP Charlie's Angels: Full Throttle

  Charlie's Angels: Full Throttle
  RTL 8 om 20:29 uur
  Als de ware identiteit van alle personen in het getuigenbeschermingsplan onthuld dreigt te worden, is het tijd dat de Charlie's Angels in actie te komen. Dylan, Natalie en Alex moeten het opnemen tegen Madison Lee (Demi Moore), een voormalige Engel die zich tot het kwaad heeft bekeerd. Ze werkt samen met Seamus O'Grady (Justin Theroux), een oude vijand uit Dylans verleden, die vastbesloten is om de Angels een enkele reis naar de hemel te bezorgen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Marked for Death

  Marked for Death
  RTL 7 om 20:30 uur
  Narcotica-agent John Hatcher is net teruggekeerd uit Colombia waar zijn partner door een drugsdealer is vermoord. Om die reden besluit John met pensioen te gaan, maar dat is van korte duur. De volgende dag raakt hij betrokken bij een vuurgevecht met de Jamaicaanse drugshandelaar Screwface. Als Screwface uit wraak probeert Johns zus en nichtje te doden, gaat John genadeloos achter hem aan.

  Zappen.blog.nl