1. Nieuws

  Commerciële shows leggen het af tegen Flikken

  De vliegende Hollanders van SBS hebben meer dan een miljoen kijkers weten te boeien. Desondanks trok Flikken Maastricht meer kijkers en ook de RTL 4 dansshow moest het afleggen.
  Jan-Hein Visser
  23 februari 2013
  comments 0
  Commerciële shows leggen het af tegen Flikken
  De vliegende Hollanders van SBS hebben meer dan een miljoen kijkers weten te boeien. Desondanks trok Flikken Maastricht meer kijkers en ook de RTL 4 dansshow moest het afleggen.

  Flikken Maastricht heeft met de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen 1.739.000 kijkers getrokken. Hoofdrolspeler Victor Reinier ziet ook na dit zevende seizoen nog toekomst in de serie en de kijkcijfers bewijzen dat. De shows op RTL 4 en SBS6 die gelijktijdig werden uitgezonden, trokken minder kijkers dan Flikken.

  SBS-show niet live

  Wat sommige kijkers opviel, is dat Vliegende Hollanders van SBS6 niet live werd uitgezonden, maar de show is dan ook in Duitsland op locatie opgenomen. De show met Gerard Joling als presentator trok met de eerste aflevering meer dan een miljoen kijkers. Van het skischansspringen had SBS vooraf hoge verwachtingen. Het programma eindigde vrijdag maar net in de top tien. Omdat de strijd tussen de kandidaten nog echt moet losbarsten, wordt verwacht dat de show nog meer kijkers gaat trekken. Chantal Janzen trok op RTL 4 net iets meer kijkers met haar nieuwe show Everybody Dance Now.
  Flikken MaastrichtEverbody Dance NowVictor ReinierVliegende HollandersSBS6RTL4Kijkcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP Falling Down

  Falling Down
  SBS9 om 21:40 uur
  12 juni 1991, Los Angeles, de warmste dag van het jaar. Een ontslagen medewerker van het Ministerie van Defensie staat door wegwerkzaamheden al de hele ochtend in de file. Hij besluit uit de auto te stappen en naar het huis van zijn ex-vrouw te wandelen, waar zijn dochtertje haar verjaardag viert. Maar de man heeft een nogal agressief karakter en wordt tijdens zijn wandeling opgehitst door alles wat in zijn ogen onrechtvaardig is in deze maatschappij. Een agent van het LAPD die met pensioen gaat krijgt het op zijn laatste werkdag aan de stok met de man.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Quick and the Dead

  The Quick and the Dead
  RTL 7 om 22:30 uur
  Ellen, die bekend staat onder de naam 'The Lady', bezoekt het westernstadje Redemption om wraak te nemen op de corrupte burgemeester John Herod: de moordenaar van haar vader. Herod organiseert een schietwedstrijd waarbij de deelnemers tegen elkaar moeten duelleren, totdat er uiteindelijk één winnaar overblijft. De te winnen prijs is een zeer goedgevulde prijzenpot, waardoor revolverhelden uit de wijde omgeving naar Redemption trekken om deel te nemen aan de wedstrijd. Ellen weet duel na duel te winnen. Alles wijst erop dat het niet lang meer zal duren voordat ze oog in oog komt te staan met de moordenaar van haar vader.

  Zappen.blog.nl