1. Nieuws

  Concert BLØF ook buiten op Ziggo Dome te zien

  BLØF had zaterdag 3 november enkele Ziggo Dome-primeurs. Het twintig jaar-jubileumconcert van de Zeeuwse popgroep was live door alle Ziggo-abonnees te bekijken.
  Jarco Kriek
  4 november 2012
  comments 0
  Concert BLØF ook buiten op Ziggo Dome te zien

  BLØF had zaterdag 3 november enkele Ziggo Dome-primeurs. Het twintig jaar-jubileumconcert van de Zeeuwse popgroep was live door alle Ziggo-abonnees te bekijken en daarnaast ook buiten op de muren van de Ziggo Dome te volgen.

  Het was ook nog eens de eerste keer dat een Nederlandse popgroep een avondvullend concert in de nieuwste muziektempel van Nederland verzorgde. Tijdens het concert bracht BLØF de zeventienduizend aanwezigen in extase door alle hits te spelen die men in de afgelopen twintig jaar heeft gehad. Een indrukwekkend hoogtepunt was het nummer Ze Is Er Niet waarin drummer Norman Bonink even van het toneel verdween en via een videoprojectie de in 2001 overleden drummer Chris Götte meespeelde.

  Buiten op Ziggo Dome

  Een totale verrassing was dat het concert van BLØF live op de videoschermen rondom het gehele Ziggo Dome werd geprojecteerd. Het is voor de eerste keer dat dit gebeurde. Er was geen ruchtbaarheid aan gegeven om te voorkomen dat er veel mensen buiten naar het concert zouden gaan kijken. Ook was er geen geluid van het concert buiten de Ziggo Dome. Op de sociale media twitter en facebook werd wel veel melding van de primeur bij de Ziggo Dome gemaakt.

  Concert voor iedere Ziggo-abonnee

  Ziggo bracht het BLØF-concert via het digitale tv-kanaal 11 in de huiskamer van iedere Ziggo-abonnee. Het was voor de eerste keer dat Ziggo een concert uit de Ziggo Dome zelfstandig via haar kabelnetwerk uitzond. De verwachting is dat Ziggo in de toekomst meer concerten uit de Ziggo Dome live gaat uitzenden.
  ZiggoBLØFZiggo DomeZiggodomejubileumconcertanaloogdigitale televisieAmsterdamZeelandBlofBluf

  Reacties

 1. TV-TIP Batman Forever

  Batman Forever
  SBS9 om 20:30 uur
  Batman ofte Bruce Wayne, de Zwarte Ridder van Gotham City, wordt belaagd door twee partijen. Enerzijds krijgt hij af te rekenen met "Two-Face", voormalig advokaat Harvey Dent. Deze is ervan overtuigd dat Batman verantwoordelijk is voor het incident in de rechtszaal waardoor hij voor de helft gedefigureerd is. Hij probeert Batman uit zijn schelp te lokken door een waar terreurbewind over Gotham te voeren. Anderzijds zit ook Edward Nygma ofte "The Riddler" Batman op de hielen. Hij is een computergenie en ex-werknemer van Bruce Wayne. Hij stelt een toestel op punt om informatie te ontfutselen van de geniën van Gotham en ook gegevens over de andere identiteit van Bruce.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Cold Feet

  Cold Feet
  NPO 3 om 20:30 uur
  Adam en zijn vrienden zijn inmiddels vijftigers als Adam plotseling weer in hun leven in Manchester opduikt om te melden dat hij gaat trouwen met een veel jongere vrouw.

  Zappen.blog.nl