1. Nieuws

  Concert BLØF ook buiten op Ziggo Dome te zien

  BLØF had zaterdag 3 november enkele Ziggo Dome-primeurs. Het twintig jaar-jubileumconcert van de Zeeuwse popgroep was live door alle Ziggo-abonnees te bekijken.
  Jarco Kriek
  4 november 2012
  comments 0
  Concert BLØF ook buiten op Ziggo Dome te zien

  BLØF had zaterdag 3 november enkele Ziggo Dome-primeurs. Het twintig jaar-jubileumconcert van de Zeeuwse popgroep was live door alle Ziggo-abonnees te bekijken en daarnaast ook buiten op de muren van de Ziggo Dome te volgen.

  Het was ook nog eens de eerste keer dat een Nederlandse popgroep een avondvullend concert in de nieuwste muziektempel van Nederland verzorgde. Tijdens het concert bracht BLØF de zeventienduizend aanwezigen in extase door alle hits te spelen die men in de afgelopen twintig jaar heeft gehad. Een indrukwekkend hoogtepunt was het nummer Ze Is Er Niet waarin drummer Norman Bonink even van het toneel verdween en via een videoprojectie de in 2001 overleden drummer Chris Götte meespeelde.

  Buiten op Ziggo Dome

  Een totale verrassing was dat het concert van BLØF live op de videoschermen rondom het gehele Ziggo Dome werd geprojecteerd. Het is voor de eerste keer dat dit gebeurde. Er was geen ruchtbaarheid aan gegeven om te voorkomen dat er veel mensen buiten naar het concert zouden gaan kijken. Ook was er geen geluid van het concert buiten de Ziggo Dome. Op de sociale media twitter en facebook werd wel veel melding van de primeur bij de Ziggo Dome gemaakt.

  Concert voor iedere Ziggo-abonnee

  Ziggo bracht het BLØF-concert via het digitale tv-kanaal 11 in de huiskamer van iedere Ziggo-abonnee. Het was voor de eerste keer dat Ziggo een concert uit de Ziggo Dome zelfstandig via haar kabelnetwerk uitzond. De verwachting is dat Ziggo in de toekomst meer concerten uit de Ziggo Dome live gaat uitzenden.
  ZiggoBLØFZiggo DomeZiggodomejubileumconcertanaloogdigitale televisieAmsterdamZeelandBlofBluf

  Reacties

 1. TV-TIP Alleen op de wereld

  Alleen op de wereld
  NPO 3 om 18:00 uur
  Remi is een vondeling, maar verder is hij een gewone jongen die wordt opgevoed door Betty. Als hij elf jaar is komt zijn pleegvader Jerome eindelijk thuis. Maar is Jerome wel zo blij met Remi?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - FC Rostov

  Zappen.blog.nl