Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Consument betaalt vaak teveel voor abonnementen

    De Nederlandse kijker betaalt in veel gevallen op dit moment teveel voor het kijken naar tv-zenders. Met het juiste abonnement kan per jaar soms meer dan honderd euro bespaard worden.
    Jarco Kriek
    18 oktober 2015
    comments 27
    Consument betaalt vaak teveel voor abonnementen

    De Nederlandse kijker betaalt in veel gevallen op dit moment teveel voor het kijken naar tv-zenders. Met het juiste abonnement kan per jaar soms meer dan honderd euro bespaard worden. Dat blijkt uit onderzoek van www.allesin1vergelijken.eu.


    In de meeste gevallen waar de consument op abonnementen voor vaste diensten kunnen besparen, worden losse abonnementen voor tv, internet en bellen afgenomen. Het is vaak goedkoper om alle diensten in één abonnement bij één aanbieder af te nemen. Aan het geldelijk voordeel dat een Alles-in-1-abonnement met zich meebrengt, kleeft wel een nadeel. Mocht de aanbieder een storing hebben dan heeft dat vaak invloed op het functioneren van alle geleverde diensten. Aanbieders geven grote kortingen en leveren extra diensten of aanvullende- en premiumdiensten zonder meerkosten extra diensten bij Alles-in-1-abonnementen omdat het voor hen belangrijk is om als enige aanbieder een klantrelatie met de betreffende consument voor het leveren van vaste diensten te hebben.

    Alles-in-1alles in 1tvtelevisieinternettelefoontelefoniebellenkabelglasvezelDSLADSLVDSLabonnementabonnementenZiggoKPNM7 GroepOnline.nlCanalDigitaalVodafoneTele2

    Reacties

  1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

    Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

    TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

    Corsokoorts in Sint Jansklooster
    SBS6 om 20:30 uur
    Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

    Interview