1. Nieuws

  Cruciaal duel Turkije – Nederland op NPO 1 en NPO radio 1

  Nederland moet in het Turkse Konya minimaal gelijkspelen om nog kans op kwalificatie voor het EK voetbal 2016 te houden.
  Jarco Kriek
  6 september 2015
  comments 8
  Cruciaal duel Turkije – Nederland op NPO 1 en NPO radio 1
  Foto: ANP

  Nederland moet in het Turkse Konya de kans op kwalificatie voor het EK voetbal 2016 in stand houden. Turkije – Nederland is live op NPO 1 te zien en op NPO Radio 1 te beluisteren.


  Nederland staat op dit moment op de derde plaats in groep A van het kwalificatietoernooi. Het heeft een achterstand van zes punten op nummer twee Tsjechië en heeft een voorsprong van een punt op nummer vier Turkije. Met nog drie wedstrijden te spelen, lijkt voor het Nederlands Elftal plek drie in de poule het hoogst haalbare. In dat geval moeten nog play-off wedstrijden tegen de nummer drie van een andere poule worden gespeeld.

  Vroege aftrap Turkije – Nederland

  De aftrap van het cruciale duel van Nederland is om 18.00 uur. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 17.10 uur. De nabeschouwing wordt onderbroken voor het NOS Acht uur Journaal dat gewoon op hetzelfde tijdstip wordt uitgezonden. NOS Studio Voetbal is later op de avond om 22.55 uur op NPO 1 te zien. Het integrale live-verslag van de belangrijke voetbalwedstrijd is vanaf 18.00 uur op NPO Radio 1 te beluisteren. Zowel op tv en radio is Turkije – Nederland het afscheid van presentator Jack van Gelder bij de NOS en de publieke omroep. Van Gelder verhuist naar betaalzender Sport1.

  NOSNPO 3NPO3NPO Radio 1voetbalEKkwalificatieNederlandTurkijeKonyaDanny BlindEK voetbalFrankrijkNederlandIJslandOranjeNederlands ElftalAmsterdamArenAJack van GelderSport1

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl