1. Nieuws

  Daily Show van Comedy Central ook in België te zien

  In de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen passen diverse Belgische zenders hun programmering aan. VTM nieuws verkast naar Washington en Acht brengt The Daily Show.
  Jan-Hein Visser
  29 oktober 2012
  comments 0
  Daily Show van Comedy Central ook in België te zien
  In de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen passen diverse Belgische zenders hun programmering aan. VTM nieuws verkast naar Washington en Acht brengt The Daily Show.

  Op 6 november, de dag van de Amerikaanse verkiezingen, zendt Het Nieuws voor VTM live vanuit Washington uit om de kijker van de allerlaatste informatie te voorzien. Behalve op 6 november is er ook op 7 november al vanaf de vroege ochtend extra nieuws op VTM. Ook de Vlaamse commerciële zender Acht doet een duit in het zakje en gaat The Daily Show van John Stewart uitzenden.

  Comedy Central niet in Vlaanderen

  Vanaf maandag 29 oktober is The Daily Show met de cynische presentator Jon Stewart elke werkdag tegen middernacht op Acht te bekijken. Niemand verslaat deze verkiezingen zoals Jon Stewart en zijn, zoals het satirische programma het zelf omschrijft 'Best F#@king News Team Ever!'. Comedy Central zendt de dagelijkse show in Nederland al langer uit, maar deze zender is in Vlaanderen niet beschikbaar voor doorgifte.
  VTMAchtHet NieuwsDaily ShowJon StewartComedy CentralVerkiezingen

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: World Cup Heerenveen

  Schaatsen: World Cup Heerenveen
  NPO 1 om 16:45 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Panic Room

  Panic Room
  RTL 8 om 20:29 uur
  Het huis heeft een verborgen kamer, de zogenaamde Panic Room, die speciaal gebouwd is als toevluchtsoord in geval van inbraak. Al op de eerste avond dat ze in het appartement zijn, weten drie inbrekers hun huis binnen te dringen. Nog net op tijd weten moeder en dochter de 'panic room' in te vluchten, maar dan begint het dodelijke kat-en-muisspel met de drie niets ontziende indringers....

  Zappen.blog.nl