1. Nieuws

  Daily Show van Comedy Central ook in België te zien

  In de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen passen diverse Belgische zenders hun programmering aan. VTM nieuws verkast naar Washington en Acht brengt The Daily Show.
  Jan-Hein Visser
  29 oktober 2012
  comments 0
  Daily Show van Comedy Central ook in België te zien
  In de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen passen diverse Belgische zenders hun programmering aan. VTM nieuws verkast naar Washington en Acht brengt The Daily Show.

  Op 6 november, de dag van de Amerikaanse verkiezingen, zendt Het Nieuws voor VTM live vanuit Washington uit om de kijker van de allerlaatste informatie te voorzien. Behalve op 6 november is er ook op 7 november al vanaf de vroege ochtend extra nieuws op VTM. Ook de Vlaamse commerciële zender Acht doet een duit in het zakje en gaat The Daily Show van John Stewart uitzenden.

  Comedy Central niet in Vlaanderen

  Vanaf maandag 29 oktober is The Daily Show met de cynische presentator Jon Stewart elke werkdag tegen middernacht op Acht te bekijken. Niemand verslaat deze verkiezingen zoals Jon Stewart en zijn, zoals het satirische programma het zelf omschrijft 'Best F#@king News Team Ever!'. Comedy Central zendt de dagelijkse show in Nederland al langer uit, maar deze zender is in Vlaanderen niet beschikbaar voor doorgifte.
  VTMAchtHet NieuwsDaily ShowJon StewartComedy CentralVerkiezingen

  Reacties

 1. TV-TIP Earth

  Earth
  RTL 8 om 20:29 uur
  Een documentaire die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven.Earth confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop.Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  Veronica om 20:30 uur
  Barbossa (Geoffrey Rush) heeft genoeg van het zombiebestaan en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley). Haar ketting én haar bloed zijn de ingrediënten om de vervloeking op te heffen. Terwijl de zeerovers naar het Caribische gebied koersen, zet Will Turner (Orlando Bloom) de achtervolging in. Zijn onwaarschijnlijke partner is de excentrieke piraat Jack Sparrow (Johnny Depp).

  Zappen.blog.nl