Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Daphne Bunskoek niet op het matje bij RTL

    Dat Daphne Bunskoek op het matje zou moeten komen bij de RTL-leiding klopt niet. Dat zei de presentatrice van RTL Boulevard vanavond in haar eigen programma.
    8 april 2008
    comments 0
    Daphne Bunskoek niet op het matje bij RTL
    Dat Daphne Bunskoek op het matje zou moeten komen bij de RTL-leiding klopt niet. Dat zei de presentatrice van RTL Boulevard vanavond in haar eigen programma.

    Volgens haar collega Albert Verlinde had Daphne zich vandaag moeten melden bij de leiding. Ze zou zich moeten verantwoorden voor haar uitspraken in de uitzending over 'de kus' van Georgina Verbaan. De presentatrice zei vorige week dat RTL Boulevard Georgina en Jort met rust had moeten laten.

    Verlinde meldde vanmorgen in een radio-uitzending van Ruud de Wild bij Q-Music dat de RTL-leiding de uitlatingen van Daphne betreurt en dat ze zich vandaag zou moeten verantwoorden, zodat dit niet meer kan gebeuren. 
     
    'Helemaal niets van waar', zei Daphne vanavond in RTL Boulevard. 'Ik mag gewoon voor mijn mening uitkomen. Albert heeft zeker een klein zonnesteekje opgelopen op vakantie. Ik mag ook gewoon blijven zitten.'

    Met die laatste opmerking doelde ze op de speculaties van Verlinde over een eventueel vroegtijdig vertrek van Daphne bij het programma.
    Daphne BunskoekRTLAlbert VerlindeRTL Boulevard

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview