1. Nieuws

  Darts-topper Van Barneveld – Van Gerwen live op RTL 7

  Het PDC WK Darts krijgt al in de derde ronde met een topwedstrijd te maken. De Nederlanders Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen treffen elkaar vroeg in het toernooi.
  Jarco Kriek
  29 december 2015
  comments 5
  Darts-topper Van Barneveld – Van Gerwen live op RTL 7
  Foto: ANP

  Het PDC WK Darts krijgt al in de derde ronde met een topwedstrijd te maken. De Nederlanders Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen treffen elkaar vroeg in het toernooi.


  RTL 7 zendt de dartstopper dinsdagavond 29 december live uit. Het avondprogramma begint om 20.00 uur. In de strijd om het PDC WK Darts zijn nog zestien spelers over. De komende dagen worden de achtste- , kwart- en halve finales gespeeld. De finale wordt op zondagavond 3 januari gespeeld. De Nederlander Michael van Gerwen is de belangrijkste kandidaat voor de wereldtitel. Alle wedstrijden zijn in Nederland op RTL 7 en via internet te bekijken.

  RTL 7RTL7RTL DartsWK DartsMichael van GerwenPhil TaylorGary AndersonAdrian LewisRaymond van BarneveldVincent van der VoortJelle KlaasenBenito van de PasChristian KistJeffrey de ZwaanDirk van DuijvenbodeJermaine WattimenaJan DekkerSven Groen

  Reacties

 1. TV-TIP Watchmen

  Watchmen
  RTL 7 om 20:00 uur
  Deze mysterieuze, spectaculaire actiefilm speelt zich af in 1985 in de straten van New York. Superhelden maken deel uit van het dagelijkse leven en spelen een belangrijke rol in de samenleving. Wanneer door één van de superhelden ontdekt wordt dat er een seriemoordenaar rondloopt met als doel hen allen uit te moorden, volgt er ontdekking op ontdekking. De missie van de Watchmen is te waken over de mensheid, maar wie houdt hen dan in de gaten?

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl