1. Nieuws

  Discovery Networks derde commerciële zendergroep

  De zenders van Discovery Channel hebben in Nederland dit jaar een hoog marktaandeel bereikt met 8 procent in de belangrijkste doelgroep. Ook in Vlaanderen is sprake van groei.
  Jan-Hein Visser
  23 september 2013
  comments 0
  Discovery Networks derde commerciële zendergroep
  De zenders van Discovery Channel hebben in Nederland dit jaar een hoog marktaandeel bereikt met 8 procent in de belangrijkste doelgroep. Ook in Vlaanderen is sprake van groei.

  Discovery Networks is uitgegroeid tot de derde commerciële zendergroep in Nederland. De zendergroep in zijn geheel wist in augustus het grootste marktaandeel te behalen in de doelgroep 20-49 jarigen in Nederland, namelijk acht procent. De groep exploiteert naast Discovery Channel en Animal Planet ook TLC en onder meer ID, Discovery Science en Discovery Channel Vlaanderen. TLC, Animal Planet en Discovery Channel worden tevens in HD-kwaliteit verspreid.

  Wisseling in management

  Jochem de Jong (General Manager Benelux) verlaat Discovery Networks Benelux en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. In bijna zeven jaar tijd heeft hij samen met zijn team zes tv-zenders gelanceerd, waaronder TLC en ID in Nederland en Discovery Channel Vlaanderen in België. Alco de Jong, al jaren nauw betrokken bij het in de markt zetten van de nieuwe zenders, is benoemd tot Country Manager van Discovery Networks Benelux.
  Jochem de JongAlco de JongDiscovery ChannelDiscovery NetworksTLCAnimal Planet

  Reacties

 1. TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: The Rise of Cobra

  G.I. Joe: The Rise of Cobra
  RTL 7 om 20:30 uur
  Van de Egyptische woestijn tot diep onder ijskappen van de pool, gaat het elite G.I. Joe team met futuristische spionage en militaire apparatuur de strijd aan met de corrupte wapenhandelaar Destro en de steeds gevaarlijker wordende organisatie Cobra om de wereld te redden van totale chaos.

  Zappen.blog.nl