Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Disney Channel analoog en digitaal bij UPC

    Op 3 oktober is het eindelijk zover! Disney Channel is dan in Nederland te bekijken. Voorlopig alleen bij 2 miljoen UPC abonnees.
    Jarco Kriek
    15 september 2009
    comments 0
    Disney Channel analoog en digitaal bij UPC

    Het de Nederlandse markt nieuw kinderkanaal Disney Channel komt per 3 oktober voor alle UPC abonnees beschikbaar. Volgend jaar wordt dit verder digitaal uitgebouwd met Disney on Demand. Disney is door de overeenkomst in 2 miljoen huishoudens te zien.

    Disney Channel richt zich op twee verschillende leeftijdsgroepen. Als eerste de groep tussen 2 en 5 jaar en de andere leeftijdsgroep is tussen de 6 en 14 jaar waar ook de gehele familie wordt betrokken. In het eerste weekeind dat Disney Channel in Nederland gaat uitzenden wordt de originele Disney film Princess Protection Program voor het eerst uitgezonden. Speciaal voor de allerkleinste gaat Disney in Nederland een apart programmablok onder de naam Playhouse Disney uitzenden.

    Disney Channel laat bij monde van Casper Björner, general manager van Disney Channel Nederland, weten blij te zijn met de komst van de zender naar Nederland. “Al generaties lang slaagt Disney erin om entertainment te verzorgen die zowel kinderen als ouders aanspreekt en waardoor er steeds weer op het vertrouwde Disney-merk wordt afgestemd. Ik kijk er erg naar uit dat de Nederlandse kijkers straks ook kunnen genieten van de series en Disney Channel-films” Ook bij UPC is men blij als eerste televisieaanbieder in Nederland het kanaal te gaan doorgeven. “We zijn er erg trots op dat UPC vanaf 3 oktober als eerste in Nederland het sterke merk Disney Channel in de huiskamers van zowel haar analoge als digitale klanten brengt. We blijven investeren in ons zenderaanbod om al onze klanten kwaliteitszenders te kunnen bieden. In het komende jaar introduceren we onder andere ook Disney On Demand. Digitale TV-klanten van UPC hebben dan de volledige controle over wanneer zij welk Disney-programma bekijken” aldus Diederik Karsten, CEO van UPC Nederland. De digitale televisiekijker gaat Disney Channel vanaf 3 oktober vinden op kanaal 16 in de zenderlijst.

    Disney ChannelUPC

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview