Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Drie extra Olympische kanalen Eurosport bij Ziggo

    Alle digitaal kijkende Ziggo-klanten kunnen tijdens de Olympische Spelen in Zuid-Korea naar vijf kanalen van Eurosport kijken, Het kabelbedrijf gaat namelijk drie extra tijdelijke kanalen van de sportzender doorgeven.
    Jarco Kriek
    24 januari 2018
    comments 11
    Drie extra Olympische kanalen Eurosport bij Ziggo

    Ziggo plaatst Eurosport 2 en de drie tijdelijke Olympische kanalen van Eurosport gedurende de maand februari in het digitale standaardpakket. Eurosport 2 is normaal onderdeel van het aanvullende Ziggo Movie & Series XL-abonnement. Dit meldt Eurosport-watcher Pet Boon op zin weblog DeRotsMedia. Eurosport heeft dit jaar voor het eerst de uitzendrechten van de Olympische Spelen in bezit. Eigenaar Discovery Networks heeft echter een deel van de uitzendrechten via een sublicentie aan de NOS verkocht.

     

    Ziggo GO

    De drie tijdelijke Olympische Eurosport-kanalen zijn niet alleen lineair, maar ook online via Ziggo GO bij het kabelbedrijf beschikbaar. In ieder geval ijshockey, skicross en snowboardcross worden exclusief in Nederland uitgezonden. De Olympische Spelen kan het meest compleet via online tv-dienst Eurosport Player gevolgd worden. Speciaal voor de Olympische Spelen heeft Eurosport in de maand februari de prijs van het abonnement van Eurosport Player in prijs verlaagd naar €0,99 per maand.

    EurosportZiggoVodafoneZiggoOlympische SpelenlineairtradtioneelonlineinternetZiggo GOEurosport Player

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview