1. Nieuws

  Duitsland – Turkije in HD-kwaliteit op ZDF HD

  Het beladen EK-kwalificatie voetbalduel Duitsland - Turkije is vrijdag in native Hd-kwaliteit te zien op ZDF HD.
  Jarco Kriek
  5 oktober 2010
  comments 0
  Duitsland – Turkije in HD-kwaliteit op ZDF HD

  Goed nieuws voor voetballiefhebbers die de beschikking hebben over satellietontvangst. Aanstaande vrijdagavond is het bewogen voetbalduel, voor de EK-kwalificatie 2012, tussen Duitsland en Turkije in HD-kwaliteit te zien op het Duitse publieke HD-kanaal ZDF HD.

  In het Berlijnse Olympia Stadion trappen vrijdagavond 8 oktober Duitsland en Turkije om 20.30 uur af. De voor- en nabeschouwing van dit voetbalduel, waarin beide partijen voor een toegangsticket voor het EK 2012 in Polen en Oekraïne strijden, is in handen van ZDF-verslaggeefster Katrin Müller-Hohenstein en oud-voetbalkeeper Oliver Kahn. De voorbeschouwing begint om 20.15 uur.

  In enkele Nederlandse gemeenten is ZDF HD ook via het kabelnetwerk van de lokale kabeltelevisie-aanbieder te zien. Via de Astra1-satelliet is ZDF HD ongecodeerd met een HD-satellietontvanger te bekijken. Abonnees van CanalDigitaal en TV Vlaanderen kunnen ook naar ZDF HD kijken omdat dit HD-kanaal is opgenomen in de HD-fastscanzenderlijst.

  Dit voetbalduel is daarnaast natuurlijk in standaard beeldkwaliteit op het SD-kanaal ZDF te zien. Deze wordt in Nederland door alle televisie-aanbieders, behalve Digitenne, doorgegeven.


  HDTVvoetbalZDF HDEK 2012

  Reacties

 1. TV-TIP Alleen op de wereld

  Alleen op de wereld
  NPO 3 om 18:00 uur
  Remi is een vondeling, maar verder is hij een gewone jongen die wordt opgevoed door Betty. Als hij elf jaar is komt zijn pleegvader Jerome eindelijk thuis. Maar is Jerome wel zo blij met Remi?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - FC Rostov.

  Zappen.blog.nl