1. Nieuws

  Duitsland – Turkije in HD-kwaliteit op ZDF HD

  Het beladen EK-kwalificatie voetbalduel Duitsland - Turkije is vrijdag in native Hd-kwaliteit te zien op ZDF HD.
  Jarco Kriek
  5 oktober 2010
  comments 0
  Duitsland – Turkije in HD-kwaliteit op ZDF HD

  Goed nieuws voor voetballiefhebbers die de beschikking hebben over satellietontvangst. Aanstaande vrijdagavond is het bewogen voetbalduel, voor de EK-kwalificatie 2012, tussen Duitsland en Turkije in HD-kwaliteit te zien op het Duitse publieke HD-kanaal ZDF HD.

  In het Berlijnse Olympia Stadion trappen vrijdagavond 8 oktober Duitsland en Turkije om 20.30 uur af. De voor- en nabeschouwing van dit voetbalduel, waarin beide partijen voor een toegangsticket voor het EK 2012 in Polen en Oekraïne strijden, is in handen van ZDF-verslaggeefster Katrin Müller-Hohenstein en oud-voetbalkeeper Oliver Kahn. De voorbeschouwing begint om 20.15 uur.

  In enkele Nederlandse gemeenten is ZDF HD ook via het kabelnetwerk van de lokale kabeltelevisie-aanbieder te zien. Via de Astra1-satelliet is ZDF HD ongecodeerd met een HD-satellietontvanger te bekijken. Abonnees van CanalDigitaal en TV Vlaanderen kunnen ook naar ZDF HD kijken omdat dit HD-kanaal is opgenomen in de HD-fastscanzenderlijst.

  Dit voetbalduel is daarnaast natuurlijk in standaard beeldkwaliteit op het SD-kanaal ZDF te zien. Deze wordt in Nederland door alle televisie-aanbieders, behalve Digitenne, doorgegeven.


  HDTVvoetbalZDF HDEK 2012

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl