Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Eigenaar mediapark Hilversum failliet

    TCN Media Park B.V., de beheerder van het Hilversumse mediapark, is vrijdag definitief failliet verklaard. Het betekent niet dat het licht bij de omroepen op het park uitgaat.
    Jan-Hein Visser
    30 november 2012
    comments 0
    Eigenaar mediapark Hilversum failliet
    TCN Media Park B.V., de beheerder van het Hilversumse mediapark, is vrijdag definitief failliet verklaard. Het betekent niet dat het licht bij de omroepen op het park uitgaat.

    TCN is al een aantal weken in het nieuws vanwege (dreigende) faillissementen. Zo vielen er al meerdere bedrijfstakken om en nu is het de beurt aan de managementorganisatie van het in Hilversum gevestigde mediapark. Het faillissement heeft geen betrekking op al het vastgoed in Hilversum waar de vele studio's en omroepen gevestigd zijn.

    Licht blijft aan in Hilversum

    TCN benadrukt dat de grond en gebouwen op het Hilversumse mediapark buiten het faillissement vallen en dat er dus geen gevolgen zijn voor alle omroepen en studio's die er programma's maken. Het vastgoed is eigendom van Media Park Enterprise, een joint-venture van TCN en Engels vastgoedbedrijf Europa Fund II. Het faillissement van Media Park B.V. raakt alleen de managementorganisatie van het mediapark. De mediaparkdirecteur is in principe werkloos, maar blijft de bedrijfsvoering uitvoeren totdat de curator een oplossing gevonden heeft.
    MediaparkHilversumFaillietTCN

    Reacties

  1. TV-TIP Pointer

    Pointer
    NPO 2 om 20:26 uur
    Nederlandse gemeenten komen slachtoffers van de toeslagenaffaire te hulp via een speciale ondersteuningsregeling. Omdat het Rijk geen landelijke regels aangeeft, zijn er echter grote verschillen tussen de gemeentes.

    TV-TIP Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?

    Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?
    SBS6 om 20:30 uur
    Wanneer iemand zonder voorbereiding verkast naar een ander land om daar een nieuw leven op te bouwen, is de kans groot dat deze droom in duigen valt. Dat was het geval bij Anneke, die in Egypte wilde werken als haarstylist, maar ontdekte dat niemand behoefte had aan een kort-pittig paars kapsel. Teleurgesteld dacht zij nog eens goed na over haar toekomst en liet ons in spanning achter. In deze aflevering is te zien hoe het nu met haar gaat en of Anneke en blaffer Dana nog steeds in Egypte wonen.

    Interview