1. Nieuws

  Einde Hallmark Channel voor België en Nederland nu toch bevestigd

  NBC Universal stopt in Nederland en België met de doorgifte van Hallmark Channel. Het einde van die zender hing eigenlijk al een beetje in de licht maar is intussen door diverse partijen bevestigd.
  Jan-Hein Visser
  1 juni 2011
  comments 0
  Einde Hallmark Channel voor België en Nederland nu toch bevestigd
  NBC Universal stopt in Nederland en België met de doorgifte van Hallmark Channel. Het einde van die zender hing eigenlijk al een beetje in de licht maar is intussen door diverse partijen bevestigd. In de loop van de maand juli zal de zender in ieder geval via de satelliet stoppen. Bronnen bij de M7 Group S.A. hebben bevestigd dat dit binnenkort naar alle klanten van TV Vlaanderen en CanalDigitaal zal worden gecommuniceerd.

  Er komt geen vervangende zender voor Hallmark, althans geen vervangende zender die ook van NBC Universal is. Dit Amerikaanse mediabedrijf geeft hier SyFy en 13th Street door via vrijwel alle belangrijke aanbieders van digitale televisie. Hallmark Channel is ook in onder meer de Scandinavische en Britse markt al stopgezet maar is in sommige landen het  omgevormd tot Universal Channel. Zo wordt Universal HD via Sky Digital verspreid. 

  Hallmark Channel zal dan vrijwel zeker ook stoppen bij alle andere aanbieders zoals bijvoorbeeld ook UPC, dat dit intussen ook heeft bevestigd evenals Ziggo, Delta enzovoorts. Via de satelliet was de zender trouwens al een tijdje een deelkanaal samen met Eredivisie Live 2 (voor Nederlandse kijkers en dus soms onderbroken voor Vlaamse kijkers) en ook de vele herhalingen wezen er al op dat er weinig plannen meer waren met de zender. Een voorname reden om te stoppen met Hallmark is dat het recht op de merknaam verloopt door NBC Universal wordt teruggegeven.

  Hallmark Channel

  Reacties

 1. TV-TIP The Rock

  The Rock
  Veronica om 20:00 uur
  De afvallige generaal Francis X. Hummel maakt zich met zijn marinecommando's meester van wat de best beveiligde gevangenis aller tijden was: Alcatraz. Ze gijzelen er 81 toeristen en vragen 100 miljoen dollars losgeld ter compensatie voor de familie van overleden manschappen tijdens geheime operaties. Als hun eis niet ingewilligd wordt, zullen vijftien zenuwgasraketten San Francisco treffen. Slechts twee mannen kunnen de stad en de gijzelaars redden. De ene is een jonge FBI-agent die alles afweet van chemische wapens, de andere is de enige man die er ooit in geslaagd is uit Alcatraz te ontsnappen: de mysterieuze macho John Mason ...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Vier seizoenen aan de Amstel

  Vier seizoenen aan de Amstel
  NPO 1 om 22:10 uur
  Avond na avond staat er een team van de beste chefs en sommeliers klaar in het sterrenrestaurant aan de Amstel en Kerst komt er aan.

  Zappen.blog.nl