1. Nieuws

  EISA awards 2008 – 2009 uitgereikt

  De EISA awards van dit jaar zijn deze week weer uitgereikt. Een overzicht van de winnaars in de belangrijkste segmenten.
  Jarco Kriek
  18 augustus 2008
  comments 0
  EISA awards 2008 – 2009 uitgereikt

  De EISA heeft de lijst van winnende producten gepubliceerd. Vooral de sectie HDTV producten laat interessante award winnaars zien. Het voordeel voor fabrikanten die EISA awards binnen halen is verkoopbevorderende en gratis publiciteit van de winnende producten.

  Vooral de winnaars in de categorie flatscreens hebben voordeel van de extra publiciteit die een EISA award met zich meebrengt. Volgens de EISA is het beste LCD scherm op dit moment de Philips 42PF9803 terwijl dit voor de plasma beeldschermen de Pioneer Kuro PDP-LX5090 is. Het LCD scherm met de beste prijs./kwaliteit verhouding is Samsung LE40A557/577. Bij de plasma beeldschermen is dit de Panasonic TH-46PZ85.

  Verder belangrijke winnaars zijn de Canon HD30 in de categorie HD camcorders, Panasonic DMP-BD50 in de categorie Blu-Ray spelers en de Canon EOS 1000D in de categorie digitale camera voor consumenten gebruik.

  EISA is de afkorting van European Imaging and Sound Association. In deze organisatie zijn 47 special interest vakbladen uit 18 Europese landen verenigd. Een jury, waarvan de afvaardiging afkomstig is van de deelnemende bladen, reikt ieder jaar in diverse categorieën EISA awards uit aan de beste producten.

  EISAEISA awards

  Reacties

 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Formule 1

  Formule 1
  Ziggo Sport Select om 20:15 uur
  Voorbeschouwing van de race van de Grand Prix in de Verenigde Staten, gereden op de Circuit of The Americas, in Austin, Texas.

  Zappen.blog.nl