1. Nieuws

  EISA awards 2008 – 2009 uitgereikt

  De EISA awards van dit jaar zijn deze week weer uitgereikt. Een overzicht van de winnaars in de belangrijkste segmenten.
  Jarco Kriek
  18 augustus 2008
  comments 0
  EISA awards 2008 – 2009 uitgereikt

  De EISA heeft de lijst van winnende producten gepubliceerd. Vooral de sectie HDTV producten laat interessante award winnaars zien. Het voordeel voor fabrikanten die EISA awards binnen halen is verkoopbevorderende en gratis publiciteit van de winnende producten.

  Vooral de winnaars in de categorie flatscreens hebben voordeel van de extra publiciteit die een EISA award met zich meebrengt. Volgens de EISA is het beste LCD scherm op dit moment de Philips 42PF9803 terwijl dit voor de plasma beeldschermen de Pioneer Kuro PDP-LX5090 is. Het LCD scherm met de beste prijs./kwaliteit verhouding is Samsung LE40A557/577. Bij de plasma beeldschermen is dit de Panasonic TH-46PZ85.

  Verder belangrijke winnaars zijn de Canon HD30 in de categorie HD camcorders, Panasonic DMP-BD50 in de categorie Blu-Ray spelers en de Canon EOS 1000D in de categorie digitale camera voor consumenten gebruik.

  EISA is de afkorting van European Imaging and Sound Association. In deze organisatie zijn 47 special interest vakbladen uit 18 Europese landen verenigd. Een jury, waarvan de afvaardiging afkomstig is van de deelnemende bladen, reikt ieder jaar in diverse categorieën EISA awards uit aan de beste producten.

  EISAEISA awards

  Reacties

 1. TV-TIP It Happened One Night

  It Happened One Night
  Een om 15:30 uur
  Komedie van Frank Capra, gebaseerd op een verhaal van Samuel Hopkins Adams. De verwende Ellie Andrews loopt weg van haar rijke vader, omdat die niet wil dat zijn dochter met een playboy trouwt. In de bus op weg naar New York, leert ze Peter Warner, een werkloze journalist, kennen. Het duo kan het eerst niet zo best met elkaar vinden, maar wanneer de bus pech heeft besluiten ze toch samen te gaan liften. Warner ziet wel een verhaal in hun ongelukkig avontuur, maar de zaken worden ingewikkeld als de weggelopen erfgename en de vrijpostige journalist verliefd worden op elkaar...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP FC Barcelona - Real Madrid

  FC Barcelona - Real Madrid
  Ziggo Sport Select om 16:15 uur
  Verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid, gespeeld in de Primera Division.

  Zappen.blog.nl