1. Nieuws

  EK voetbal Nederland – Letland op NPO 1 en NPO Radio 1

  De belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Letland wordt door de NOS via tv en radio live uitgezonden.
  Jarco Kriek
  16 november 2014
  comments 0
  EK voetbal Nederland – Letland op NPO 1 en NPO Radio 1

  De belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Letland wordt door de NOS via tv en radio live uitgezonden. Het is de laatste kans voor het Nederlands Elftal om EK-kwalificatie in eigen hand te houden.


  Van de laatste vijf interlands wist Nederland er maar één te winnen. Mocht ook vanavond tegen Letland verloren worden dan betekent dit het vertrek van bondscoach Guus Hiddink. Ook heeft Nederland dan de EK-kwalificatie niet meer in eigen hand en is het afhankelijk van tegenstanders. De voorbeschouwing van Nederland – Letland is vanaf 17.15 uur op NPO 1 te zien. De presentatie is in handen van Tom Egbers en Jack van Gelder. Het tv-commentaar wordt door Frank Snoeks verzorgd. Op NPO Radio 1 is NOS Langs de lijn met een lange uitzending van 14.00 tot 21.00 uur te beluisteren. Het radiocommentaar bij de interland wordt door Jack van Gelder en Ronald van der Geer verzorgd. De aftrap van Nederland – Letland is om 18.00 uur.

  Nederlands ElftalOranjeNOSNPO 1NPO1NPO Radio 1Langs de LijnvoetbalEKEK 2016FrankrijkGuus Hiddink

  Reacties

 1. TV-TIP The Rock

  The Rock
  Veronica om 20:00 uur
  De afvallige generaal Francis X. Hummel maakt zich met zijn marinecommando's meester van wat de best beveiligde gevangenis aller tijden was: Alcatraz. Ze gijzelen er 81 toeristen en vragen 100 miljoen dollars losgeld ter compensatie voor de familie van overleden manschappen tijdens geheime operaties. Als hun eis niet ingewilligd wordt, zullen vijftien zenuwgasraketten San Francisco treffen. Slechts twee mannen kunnen de stad en de gijzelaars redden. De ene is een jonge FBI-agent die alles afweet van chemische wapens, de andere is de enige man die er ooit in geslaagd is uit Alcatraz te ontsnappen: de mysterieuze macho John Mason ...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Vier seizoenen aan de Amstel

  Vier seizoenen aan de Amstel
  NPO 1 om 22:10 uur
  Avond na avond staat er een team van de beste chefs en sommeliers klaar in het sterrenrestaurant aan de Amstel en Kerst komt er aan.

  Zappen.blog.nl