1. Nieuws

  EK voetbal Nederland – Letland op NPO 1 en NPO Radio 1

  De belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Letland wordt door de NOS via tv en radio live uitgezonden.
  Jarco Kriek
  16 november 2014
  comments 0
  EK voetbal Nederland – Letland op NPO 1 en NPO Radio 1

  De belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Letland wordt door de NOS via tv en radio live uitgezonden. Het is de laatste kans voor het Nederlands Elftal om EK-kwalificatie in eigen hand te houden.


  Van de laatste vijf interlands wist Nederland er maar één te winnen. Mocht ook vanavond tegen Letland verloren worden dan betekent dit het vertrek van bondscoach Guus Hiddink. Ook heeft Nederland dan de EK-kwalificatie niet meer in eigen hand en is het afhankelijk van tegenstanders. De voorbeschouwing van Nederland – Letland is vanaf 17.15 uur op NPO 1 te zien. De presentatie is in handen van Tom Egbers en Jack van Gelder. Het tv-commentaar wordt door Frank Snoeks verzorgd. Op NPO Radio 1 is NOS Langs de lijn met een lange uitzending van 14.00 tot 21.00 uur te beluisteren. Het radiocommentaar bij de interland wordt door Jack van Gelder en Ronald van der Geer verzorgd. De aftrap van Nederland – Letland is om 18.00 uur.

  Nederlands ElftalOranjeNOSNPO 1NPO1NPO Radio 1Langs de LijnvoetbalEKEK 2016FrankrijkGuus Hiddink

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Safe

  Safe
  Veronica om 20:30 uur
  Wanneer een jong Chinees meisje hulp nodig heeft, staat voormalig politieagent Luke Wright (Jason Statham) haar terzijde. Zij wordt gezocht door de maffia, omdat ze in bezit is van een code die toegang verschaft tot een belangrijke kluis. Wat volgt is een bloedstollende achtervolging, waarbij Wright alle risico’s neemt om de criminelen tegen te houden en het meisje te redden. Het jonge meisje Mei (Catherine Chan) beschikt over een bijzondere gave; ze heeft een onvoorstelbaar goed geheugen. Wanneer er een levensbelangrijke code opgeslagen wordt in haar geheugen, gaan de Russische en Chinese maffia achter haar aan. Die hebben maar één doel: de speciale code van het meisje om een kluis te kunnen openen. Wanneer ze weet te ontsnappen aan de keiharde criminelen, komt ze in aanraking met Luke Wright, een ex-politieagent die vanaf dan alles op alles zet om Mei te beschermen.